Buzz

Ο Γουές Αντερσον θα ήθελε να μεταφέρει Κάρολο Ντίκενς στο σινεμά

of 10

Αυτό κι αν ακούγεται πραγματικά ενδιαφέρον...

Ο Γουές Αντερσον θα ήθελε να μεταφέρει Κάρολο Ντίκενς στο σινεμά

Ο Γουές Αντερσον μπορεί να βρίσκεται ήδη σε πυρετώδεις προετοιμασίες για τα γυριίσματα της νέας του ταινίας «The Phoenician Scheme», αλλά αυτό δεν πάει να πει πως δεν σκέφτεται και το μέλλον.

Ο ίδιος αγαπάει να έχει μια ποικηλομορφία στις δουλειές, κάνοντας από διαφημίσεις μέχρι μεγάλου μήκους animation και μικρού μήκους ταινίες, κι έτσι φαίνεται πως σκέφτεται αρκετά σοβαρά να μεταφέρει στο σινεμά και ένα έργο ενός από τους κλασικότερους και αγαπημένους Βρετανούς συγγραφείς, του Καρόλου Ντίκενς.

Μιλώντας στο Φεστιβάλ Animation του Ανεσί, ο Αντερσον είπε πως «αισθάνομαι ότι ο συγγραφέας που θα ήθελα να μεταφέρω στη μεγάλη οθόνη - που δεν ξέρω αν μπορώ να βρω την ευκαιρία - είναι ο Ντίκενς. Θα ήθελα να κάνω μια μεγάλη μήκους ταινία από ιστορία του Ντίκενς. Εχουν μεταφερθείθ όλες και πολλές φορές. Είναι τόσο ενδιαφέσουσες όμως όλες τους που ο κόσμος συνεχίζει να επιστρέφει. Είναι τόσο διασκεδαστικές και τόσο περίπλοκες».

Διαβάστε ακόμα: Η νέα ταινία του Γουές Αντερσον «The Phoenician Scheme» αποκαλύπτει το καστ της

wes anderson

Επίσης ο Αντερσον είπε πως τελείωσε πρόσφατα και τα γυρίσματα του «The Phoenician Scheme» στη Γερμανία, στην οποία ο Μπενίσιο ντελ Τόρο και η Μία Θρίπλετον πρωταγωνιστούν ως πατέρας και κόρη των οποίων η οικογενειακή επιχείρηση τους οδηγεί σε μια σκοτεινή ιστορία κατασκοπείας. Μαζί τους συμπρωταγωνιστούν οι Μάικλ Σέρα, Ριζ Αχμεντ και Μπιλ Μάρεϊ.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας αλλά είναι σχεδόν σίγουρο πως θα κάνει πρεμιέρα σε κάποιο μεγάλο φεστιβάλ, ίσως στις Κάννες, το 2025.