Buzz

It's a «Trap» για τον Τζος Χάρτνετ στο τρέιλερ της νέας ταινίας του Μ. Νάιτ Σιάμαλαν

of 10

Η δέκατη ταινία του μάστερ των ανατροπών, Μ. Νάιτ Σιάμαλαν, ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον Αύγουστο.

It's a «Trap» για τον Τζος Χάρτνετ στο τρέιλερ της νέας ταινίας του Μ. Νάιτ Σιάμαλαν

Η δέκατη ταινία του Μ. Νάιτ Σιάμαλαν με τίτλο «Trap» ξεκίνησε την παραγωγή της λίγους μόλις μήνες μετά την κυκλοφορία της τελευταίας του ταινίας «Χτύπος στην Καλύβα». Μέχρι τώρα δεν γνωρίζαμε τίποτα γι' αυτή αλλά χτες κυκλοφόρησε το πρώτο της τρέιλερ, το οποίο ακόμα κι αυτό, στο κλίμα των ταινιών του Σιάμαλαν, φαίνεται πως αποκαλύπτει μια από τις, σίγουρα ακόμα περισσότερες, ανατροπές της (οπότε δείτε το με δική σας ευθύνη).

Διαβάστε ακόμα: Πρώτο τρέιλερ του «The Watchers» από την Ισάνα Νάιτ Σιάμαλαν

trap

Χωρίς να αναφερθούμε σε αυτό, η ταινία του Σιάμαλαν μιλάει για έναν πατέρα που πάει την κόρη του σε μια ποπ συναυλία, όπου συνειδητοποιούν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο ενός σκοτεινής παγίδας. «Εχω μια νέα ιδέα την οποία άρχισα να γράφω. Η ταινία θα κυκλοφορήσει το 2024 και θα είναι πολύ, πολύ συναρπαστική. Είναι ένα θρίλερ. Είναι πολύ ασυνήθιστο και πολύ καινούργιο σε σύγκριση με αυτό που προσπαθώ να κάνω [πρόσφατα], αλλά νιώθω πολύ ενθουσιασμένος με την ιστορία, τόσο πολύ που ανυπομονώ να σας τη πω», είχε πει ο Σιαμάλαν παλιότερα στο NME για την ταινία του. Και συνέχισε λέγοντας πως «αλλά θα σας πω αυτό, πως η οπτική γωνία της ιστορίας είναι αυτό που την κάνει τόσο συναρπαστική. Η ιστορία μπορεί να είναι κάτι που έχετε ξαναδεί, αλλά η γωνία είναι πολύ, πολύ μοναδική – η οπτική της γωνία.»

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Τζος Χάρτνετ, Αριελ Ντόναχιου, Χέλεϊ Μιλς, Αλισον Πιλ και η ανερχόμενη τραγουδίστρια και κόρη του Σιάμαλαν, Σαλέκα Σιάμαλαν.

Το «Trap» αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 9 Αυγούστου.