Buzz

Ο Στίβεν Σόντερμπεργκ ετοιμάζει ταινία για την Τέιλορ Σουίφτ

of 10

Ο Στίβεν Σόντερμπεργκ αποδείχτηκε πως είναι ο μεγαλύτερος Swiftie στον κόσμο και θέλει να κάνει μι ταινία για την Τέιλορ Σουίφτ.

Ο Στίβεν Σόντερμπεργκ ετοιμάζει ταινία για την Τέιλορ Σουίφτ

Φαίνεται πως δεν υπάρχει άνθρωπος στη Γη που να είναι πλέον φαν της Τέιλορ Σουίφτ. Οι Swifties φαίνεται πως έχουν κατακτήσει πλέον τον κόσμο με την Πριγκίπισσα της Ποπ να έχει καταφέρει να μαγέψει όλους όσους έχουν παρακολουθήσει το «Eras Tour» της. Και ένα από αυτούς είναι και ο Στίβεν Σόντερμπεργκ.

Ο Σόντερμπεργκ φαίνεται πως γοητέυτηκε τόσο πολύ από την ταινία του «Eras Tour» της Σουίφτ που μελέτησε την ίδια αλλά και όλο το χάος πίσω από τα παρασκήνια που έρχεται να την κάνουν τη μεγαλύτερη ποπ σταρ στον κόσμο.

Διαβάστε ακόμα: Ο Στίβεν Σόντερμπεργκ ετοιμάζει νέα ταινία με τίτλο «Black Bag»

the eras tour

Μιλώντας στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Κάρλοβι Βάρι, ο Σόντερμπεργκ είπε ότι εργάζεται σε «ένα έργο στο οποίο αναλύω μεγάλης κλίμακας συνεργασίες. Κοιτάτε μια συναυλία της Τέιλορ Σουίφτ, κοιτάξτε καλά ολόκληρη την περιοδεία και απλώς πόσο καλά λειτουργεί. Ολοι αυτοί οι άνθρωποι, όλη αυτή η προσπάθεια, ο συντονισμός της και λειτουργεί. Αυτό που κάνει με τον τρόπο που το κάνει, κανείς δεν το έχει κάνει ποτέ πριν. Το μέγεθος του ελέγχου που έχει αναλάβει. Και το κάνει όλο αυτό μόνη της. Κανείς δεν το έχει κάνει ποτέ αυτό. Δουλεύει. Και είναι ένα υπέροχο μοντέλο».

Φαίνεται πως η Σουίφτ βρήκε ίσως τον μεγαλύτερο θαυμαστή της. Πάντως ο Σόντερμπεργκ έχει ήδη έτοιμη μια νεά ταινία, τρόμου αυτή την φορά, με τίτλο «Presence» η οποία έκανε πρεμιέρα στο Sundance αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει ακόμη ημερομηνία κυκλοφορίας,