Buzz

Αντίο Μπρέντα, θα έχουμε για πάντα τα χτυποκάρδια

of 10

Mετά από πολυετή και γενναίο αγώνα, η Σάνεν Ντόχερτι -η Μπρέντα των νεανικών μας χρόνων- ξεκουράστηκε πριν από λίγο. Ηταν μόνο 53 χρονών.

Αντίο Μπρέντα, θα έχουμε για πάντα τα χτυποκάρδια

Η Μπρέντα πήγε να βρει τον Ντίλαν.

Η Σάνεν Ντόχερτι, γνωστή ως «Μπρέντα Γουόλς» από την νεανική σειρά των 90ς «Beverly Hills, 90210» (Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς), έφυγε πριν λίγο από τη ζωή στα 53 της χρόνια.

Διαβάστε επίσης:
Ο Λουκ Πέρι έφυγε νωρίς
H Σάνεν Ντόχερτι δεν θα ξεχάσει ποτέ τον Λουκ Πέρι
Ο Τζέισον Πρίστλεϊ αποχαιρετά τον Λουκ Πέρι

Shannen Doherty

Από το 2015, όταν για πρώτη φορά διεγνώσθη με καρκίνο του μαστού, η Ντόχερτι πάλεψε με προγνωστικά, στατιστικά, και τα όριά της. «Προσπαθώ σαφώς να είμαι γενναία, αλλά είμαι τρομοκρατημένη» είχε πει τότε.

Κι ενώ φαινομενικά ο καρκίνος της ήταν σε ύφεση, το 2019 επέστρεψε και, δυστυχώς, σε στάδιο 4.

Τον Ιούνιο του 2023, η ηθοποιός, που πάντα κρατούσε την κατάστασή της δημόσια, σε πλήρη διαφάνεια με τους θαυμαστές της, αποκάλυψε ότι ο καρκίνος είχε πριν μήνες κάνει μετάσταση σε εγκέφαλο και οστά. Είχε μάλιστα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση τον Ιανουάριο του 2023 για την αφαίρεση όγκου στον εγκέφαλο, αλλά αυτό μοιάζει να ήταν και το χτύπημα που την έφερε στην τελική ευθεία.

Δεν τελείωσα με το να ζω, δεν τελείωσα με το να αγαπώ, δεν τελείωσα με το να δημιουργώ. Η μεγαλύτερη ανάμνησή μου δεν έχει έρθει ακόμα...»

Shannen Doherty

Σήμερα η ατζέντης της Λέσλι Σλόουν έβγαλε την επίσημη ανακοίνωση για το θάνατό της:

Με βαριά καρδιά επιβεβαιώνω ότι η ηθοποιός Σάνεν Ντόχερτι πέθανε το βράδυ του Σαββάτου, 13 Ιουλίου. Εχασε τη μάχη με τον καρκίνο, τον οποίο πάλευε εδώ και χρόνια...

Καμία μάχη δεν έχασε κανείς με κάτι τόσο ύπουλο και άδικο και ανελέητα σκληρό. Αυτό θα έλεγε με τσαμπουκά η Μπρέντα και θα έριχνε και μια δολοφονική ματιά κάτω από τις μαύρες της αφέλειες σε όσους θα τολμούσαν να τη λυπηθούν.

charmed

Δυστυχώς όμως, η ζωή δεν είναι «Charmed» (η άλλη μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία της Ντόχερτι) και κανείς δεν μπορεί να γλιτώσει με μάγια.

«Δεν τελείωσα με το να ζω, δεν τελείωσα με το να αγαπώ, δεν τελείωσα με το να δημιουργώ, δεν τελείωσα με το να ελπίζω να αλλάξω τα πράγματα προς το καλύτερο. Απλά δεν έχω τελειώσει. Η μεγαλύτερη ανάμνησή μου δεν έχει έρθει ακόμα».

Αυτά είχε δηλώσει πριν από λίγους μήνες η Ντόχερτι, μέσα από τα podcasts της (επεισόδια που κυκλοφορούσαν κάθε εβδομάδα κι ενημέρωναν για την πάλη της το κοινό).

«Δεν θέλω να πεθάνω...»