Buzz

H Σάνεν Ντόχερτι δεν θα ξεχάσει ποτέ τον Λουκ Πέρι

στα 10

Από όλους τους αποχαιρετισμούς στον Λουκ Πέρι, αυτός της Σάνεν Ντόχερτι συγκινεί πιο πολύ.

H Σάνεν Ντόχερτι δεν θα ξεχάσει ποτέ τον Λουκ Πέρι

«Βρίσκομαι σε σοκ. Εχει ραγίσει η καρδιά μου. Είμαι συντετριμμένη από την απώλεια του φίλου μου. Εχω τόσες αναμνήσεις με τον Λουκ που με έκανε να γελάω που θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στην καρδιά μου και στο μυαλό μου.»

Η Σάνεν Ντόχερτι, τηλεοπτικός έρωτας του Λουκ Πέρι στα «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς» ως Μπρέντα αποχαιρετά τον συμπρωταγωνιστή και φίλο της, με τον οποίο έζησαν όλα τα χρόνια της επιτυχίας της σειράς, απομακρύνθηκαν, αλλά ξαναήρθαν κοντά όταν το 2015 η Ντόχερτι διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού.

Διαβάστε ακόμη: Ο Λουκ Πέρι έφυγε νωρίς

Luke Perry

«Ο Λουκ ήταν ένας έξυπνος, ήσυχος, ταπεινός και πολύπλοκος άντρας με καρδιά από χρυσό και ανεξάντλητη πηγή αγάπης και ακεραιότητας. Ο Λουκ με αναζήτησε την εποχή του καρκίνου μου και συνεχίσαμε τη φιλία μας από εκεί που είχαμε σταματήσει, μεγαλύτεροι και πιο σοφοί. Αλλά αυτό που μας έδενε είχε μείνει άθικτο. Για όλους όσους ζήσαμε το ταξίδι του "Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς" υπάρχει μια ειδική αγάπη του ενός για τον άλλο. Με τον Λουκ σκεφτόμασταν ιδέες για μια καινούρια σειρά. Θέλαμε να δουλέψουμε ξανά μαζί και να φτιάξουμε κάτι που να έχει νόημα για τους θαυμαστές μας και για τις ζωές μας. Θα μου λείπει κάθε μέρα. Κάθε λεπτό. Κάθε δευτερόλεπτο.»

Luke Perry

Θυμηθείτε εδώ αξέχαστες στιγμές ανάμεσα στην Μπρέντα και τον Ντίλαν από τα χρόνια της επιτυχία του «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς»:





Διαβάστε ακόμη: Τα «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς» επιστρέφουν με (σχεδόν) όλο το αρχικό τους καστ