Buzz

Πώς το «Like a Prayer» βρέθηκε να ακούγεται στο «Deadpool & Wolverine»;

of 10

Ο Ράιαν Ρέινολντς ζήτησε προσωπικά από τη Madonna να του δώσει το τραγούδι για να παίξει στην ταινία και αυτή φυσικά είπε το ναι.

Πώς το «Like a Prayer» βρέθηκε να ακούγεται στο «Deadpool & Wolverine»;

Οσοι έχουν δει τις δυο πρώτες ταινίες του «Deadpool», γνωρίζουν πως είναι γεμάτες από διάφορα cameo (μικρά και μεγάλα), τόσο από ηθοποιούς όσο και, πολλές φορές, στο soundtrack τους. Ποιος δεν θυμάται εξάλλου την τρελή συνεργασία μεταξύ της Σελίν Ντιόν και του Deadpool για το soundtrack της δεύτερης ταινίας, με το τραγούδι «Ashes». Και τώρα έρχεται άλλη μια μεγάλη ποπ τραγουδίστρια να συμβάλλει κι αυτή στο soundtrack του «Deadpool & Wolverine». Κι όχι όποια κι όποια αλλά η ίδια την βασίλισσα της ποπ, τη Madonna.

Ο Ράιαν Ρέινολντς και ο σκηνοθέτης της ταινίας Σον Λέβι αποκάλυψαν κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στη ραδιοφωνική εκπομπή SiriusXM του Αντι Κόεν ότι συναντήθηκαν προσωπικά με τη Madonna για να εξασφαλίσουν τα δικαιώματα χρήσης του «Like a Prayer» στην επερχόμενη ταινία της Marvel.

Διαβάστε ακόμα: Οχι, η Τέιλορ Σουίφτ δεν θα παίζει στο «Deadpool & Wolverine»

Deadpool & Wolverine

«Αυτό περιελάμβανε μια προσωπική επίσκεψη στη Madonna, όπου της δείξαμε την σκηνή όπου θα χρησιμοποιούσαμε το “Like a Prayer”», είπε ο Λέβι, με τον Ρέινολντς να προσθέτει ότι «επίσης, ας το ξεκινήσουμε με το γεγονός ότι Madonna είναι ιδιαιτέρως προσεκτική με την άδεια χρήσης, ειδικά αυτού του τραγουδιού. Ηταν μεγάλη υπόθεση να το ζητήσω και σίγουρα μεγαλύτερη υπόθεση να το χρησιμοποιήσω… Συναντηθήκαμε μαζί της και της δείξαμε το πώς, το πού και το γιατί».

Η Madonna όχι μόνο επέτρεψε στον Ρέινολντς και την ομάδα του «Deadpool & Wolverine» να χρησιμοποιήσουν το «Like a Prayer» στην ταινία τους της Marvel, αλλά πρόσφερε επίσης μια σημείωση για το πώς θα έπρεπε να χρησιμοποιηθεί. Ομως ο Ρέινολντς δεν αποκαλύπτει ακόμη τις ιδιαιτερότητες της εν λόγω σημείωσης. «Εδωσε μια υπέροχη σημείωση», είπε ο Ρέινολντς. «Το παρακολούθησε και δεν κάνω πλάκα, [είπε] πως πρέπει να το κάνεις αυτό».

Εκτός από τη Madonna, το soundtrack για το «Deadpool & Wolverine» περιλαμβάνει τραγούδια από τους *NSYNC, The Goo Goo Dolls, Fergie, Avril Lavigne, Aretha Franklin, Green Day και το μιούζικαλ «The Greatest Showman» με πρωταγωνιστή τον Χιού Τζάκμαν, μεταξύ άλλων.

Το «Deadpool & Wolverine» θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες από αυτή την Τετάρτη 24 Ιουλίου.