Buzz

Η Ρέμπελ Γουίλσον κατηγορεί τον Σάσα Μπάρον Κόεν πως την ταπείνωσε στο «The Brothers Grimsby»

of 10

Η Γουίλσον μίλησε για την χειρότερη επαγγελματική εμπειρία της καριέρας της και κατηγορεί τον Κόεν για μπούλινγκ και gaslighting συμπεριφορά εναντίον της.

Η Ρέμπελ Γουίλσον κατηγορεί τον Σάσα Μπάρον Κόεν πως την ταπείνωσε στο «The Brothers Grimsby»

Η Ρέμπελ Γουίλσον πρόσφατα κυκλοφόρησε τη βιογραφία της με τίτλο «Rebel Rising» και αναφέρθηκε σε έναν «τεράστιο μαλάκα» με τον οποίο συνεργάστηκε κάποια στιγμή στην καριέρα χωρίς όμως να τον αναφέρει. Αλλά την προηγούμενη εβδομάδα με μια ανάρτησή της στο instagram, αποκάλυψε πως ο συμπρωταγωνιστής της στην ταινία του 2016 «The Brothers Grimsby» Σάσα Μπάρον Κόεν, ήταν εκείνος στον οποίο αναφέρονταν στο βιβλίο της.«Δεν θα εκφοβιστώ ούτε θα με φιμώσουν με δικηγόρους ή από διευθυντές δημοσίων σχέσεων. Ο μαλάκας για τον οποίο μιλάω στο ΠΡΩΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ του βιβλίου μου είναι ο Σάσα Μπάρον Κοέν».

Και τώρα, μετά την δημοσιεύσεις ότι ο Κόεν προσπάθησε να εμποδίσει την Γουίλσον να κυκλοφορήσει τα απομνημονεύματά της, η ιδιά τον κατηγορεί για μπούλινγκ και gaslighting συμπεριφορά. Μιλώντας με τους The Sunday Times, η Γουίλσον μοιράστηκε την απογοήτευσή της για την παραγωγή με περισσότερες λεπτομέρειες και είπε: «Αποδείχθηκε ότι ήταν η χειρότερη επαγγελματική εμπειρία της καριέρας μου». Η ηθοποιός είπε ότι δεν μπορούσε παρά να αισθάνεται «ταπείνωση στο πλατό» και δεν μίλησε ανοιχτά εκείνη τη στιγμή από φόβο μήπως χαρακτηριστεί «ταραχοποιός».

Διαβάστε ακόμα: Ο «Πόλεμος των Ρόουζ» έρχεται ξανά στη μεγάλη οθόνη

rebel wilson the brothers grimsby

Πρόσθεσε επίσης πως τα κοστούμια επιλέχθηκαν για να «βλέπουν όλη την κυτταρίτιδα στους μηρούς μου και ένα μπλουζάκι για να δείξω το πιο παχύ μέρος του χεριού μου… σαν να ήμουν κάτι με το οποίο πρέπει να γελάσω και να με εξευτελίζουν λόγω του μεγέθους μου. Είναι άλλο πράγμα για κάποιον που είναι χοντρός να εκμεταλλεύεται το μέγεθός του για κωμωδία, αλλά είναι άλλο να σε ταπεινώνει κάποιος άλλος».

Ο Κόεν αρνήθηκε τους ισχυρισμούς της Γουίλσον ότι προσπαθούσε να την εμποδίσει να δημοσιεύσει τα απομνημονεύματά της, τα οποία περιλαμβάνουν ένα κεφάλαιο που εκθέτει τη συμπεριφορά του. «Αν και εκτιμούμε τη σημασία του να μιλάμε ανοιχτά, αυτοί οι αποδεδειγμένα ψευδείς ισχυρισμοί αντικρούονται ευθέως από εκτεταμένα λεπτομερή στοιχεία, συμπεριλαμβανομένων σύγχρονων εγγράφων, κινηματογραφικών πλάνων και μαρτυριών από όσους ήταν παρόντες πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την παραγωγή του “The Brothers Grimsby”». είπε ο Κοέν σε δήλωση στο Variety μέσω εκπροσώπου του.

Και κάτι μας λέει πως αυτή η ιστορία δεν θα έχει τελειώσει ακόμα.