Buzz

Ο,τι είναι αστείο στις ταινίες, δεν είναι το ίδιο αστείο στη ζωή!

of 10

Μια δασκάλα γυμνασίου στο Μαλιμπού είπε να εφαρμόσει τις τακτικές της Μελίσα ΜακΚάθρι από τις «Φιλενάδες» σε μια από τις μαθήτριες της. Μόνο που αντί για υποψηφιότητα για Οσκαρ, τώρα απειλείται με απόλυση...

Ο,τι είναι αστείο στις ταινίες, δεν είναι το ίδιο αστείο στη ζωή!
Don't try this at school!

Το γεγονός συνέβη ως εξής: σε ένα γυμνάσιο του Μαλιμπού, μια δασκάλα κάλεσε τη μαθήτρια Ντιόν Εβανς στο κέντρο της τάξης επειδή η τελευταία είχε δηλώσει πως είχε ξεχάσει να φέρει το σημειωματάριο της στην τάξη. Στη συνέχεια η δασκάλα τη ρώτησε αν έχει δει τις «Φιλενάδες» πριν αρχίσει να τη χαστουκίζει μπροστά στα υπόλοιπα παιδιά, έξι φορές, σύμφωνα με τη μαρτυρία της μαθήτριας.

Η αναφορά υπήρξε σαφής (θυμηθείτε τη σκηνή στην οποία η Μελίσα ΜακΚάρθι χαστουκίζει και στη συνέχεια γρονθοκοπά την Κρίστεν Γουίγκ προκειμένου να τη βγάλει από την κατάθλιψη - δείτε το βίντεο παρακάτω), όχι όμως και το αποτέλεσμα, αφού στην αληθινή ζωή κανείς δε γέλασε με τη σινεφίλ συμπεριφορά της δασκάλας, η οποία αυτή τη στιγμή απειλείται με απόλυση.

Προκειμένου να γλιτώσει τη θέση της, η δασκάλα έστειλε ένα γράμμα απολογίας στην οικογένεια της νεαρής αφροαμερικανίδας δηλώνοντας πως δεν είχε καμία πρόθεση να προκαλέσει πόνο και πως θα κάνει τα πάντα για να επανορθώσει.

Ισως εννοεί να μην επηρεάζεται άλλη φορά τόσο πολύ από τις ταινίες...

Δείτε παρακάτω την επίμαχη σκηνή και διαβάστε τα πάντα για τις «Φιλενάδες», με δική σας ευθύνη!