Flix

Ιούλιος: Κιν/φικός Οδηγός Επιβίωσης

Buzz

O Ιγκυ Ποπ και οι Best Coast συνεργάζονται για χάρη του «True Blood»!

of 10

Ο Ιγκι Ποπ και η Μπέθανι Κοσεντίνο των Best Coast θα τραγουδήσουν για το πέμπτο επεισόδιο του «True Blood», που θα προβληθεί την Κυριακή 8 Ιουλίου. Ακούστε το «Let's Boot and Rally» εδώ.

O Ιγκυ Ποπ και οι Best Coast συνεργάζονται για χάρη του «True Blood»!

Συνήθως τα επεισόδια του «True Blood» παίρνουν τον τίτλο τους από κάποιο τραγούδι που ακούγεται κατά τη διάρκεια του και με κάποιον τρόπο αποτελεί το κέντρο του νοήματος (!) του. Και συνήθως αυτά τα τραγούδια είναι ήδη γνωστές επιτυχίες ή καινούρια τραγούδια που επιλέγει ο μουσικός επιμελητής της σειράς Γκάρι Κάλαμαρ.

Το επεισόδιο που θα προβληθεί την Κυριακή 8 Ιουλίου, πέμπτο της νέας πέμπτης σεζόν, είχε τον τίτλο «Boot and Rally», αλλά ο Κάλαμαρ δεν έβρισκε κάποιο τραγούδι με αυτόν τον τίτλο. Προκειμένου να αποφύγει να αλλάξει τον τίτλο του επεισοδίου σκέφτηκε να γράψει ένα τραγούδι (μαζί με τον Τζέιμς Κομπς) με αυτόν τον τίτλο και να το δώσει για να το ερμηνεύσουν ο Ιγκι Ποπ και η Μπέθανι Κοσεντίνο των Best Coast.

Ο Ιγκι Ποπ είναι δηλωμένος φαν της σειράς (εννοείται πως θα μπορούσε κιόλας να παίξει το... βαμπίρ, αλλά μάλλον δεν το σκέφτηκε ακόμη κανείς!) και μόλις άκουσε το demo του τραγουδιού συμφώνησε αμέσως. Στην παρέα του ήρθε και η Μπέθανι Κοσεντίνο των Best Coast, που δεν θα αρνιόταν μια συνεργασία με τον Ποπ.

Ακούστε το «Let's Boot and Rally» εδώ

Διαβάστε ακόμη όλα τα recaps των τεσσάρων πρώτων επεισοδίων του πέμπτου κύκλου του «True Blood» εδώ