Buzz

Ετοιμοι για το επόμενο level; Η Nintendo ετοιμάζει το σίκουελ του «Super Mario Bros. Η Ταινία»

of 10

Ο Μάριο και οι φίλοι του θα επιστρέψουν στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2026.

Ετοιμοι για το επόμενο level; Η Nintendo ετοιμάζει το σίκουελ του «Super Mario Bros. Η Ταινία»

Είστε έτοιμοι για το World 2-1;

Μια από τις αγαπημένες ταινίες animation του 2023, το «Super Mario Bros. Η Ταινία» πηγαίνει στο επόμενο level και αποκτά συνέχεια. Αυτό ανακοίνωσε επίσημα η Nintendo με την Illumination να αναλαμβάνει και πάλι την παραγωγή, με την ταινία να αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 3 Απριλίου 2026.

«Τώρα ετοιμάζουμε μια νέα ταινία κινουμένων σχεδίων βασισμένη στον κόσμο του “Super Mario Bros.” Αυτή η ταινία έχει προγραμματιστεί να βγει στους κινηματογράφους στις 3 Απριλίου 2026, στις ΗΠΑ και σε πολλές άλλες αγορές και όλο τον Απρίλιο πολλές άλλες χώρες. Θα σας ενημερώσουμε για τις λεπτομέρειες μόλις είμαστε έτοιμοι να μοιραστούμε περισσότερα. Και αυτή τη φορά, το προσωπικό της Illumination και της Nintendo συνεργάζονται. Σκεφτόμαστε να διευρύνουμε περαιτέρω τον κόσμο του Mario και θα έχει μια φωτεινή και διασκεδαστική ιστορία. Ελπίζουμε να ανυπομονείτε!», αναφέρει ο πρόεδρος της Nintendo Σιγκέρου Μιγιαμότο στο Twitter/X.

Διαβάστε ακόμα: Είναι επίσημο! Ετοιμάζεται live action ταινία «The Legend of Zelda» από τη Nintendo

Το Variety αναφέρει πως οι Αρον Χόρβαθ και Μάικλ Τζέλενικ θα επιστρέψουν στην σκηνοθεσία και της δεύτερης ταινίας και ο Μάθιου Φόγκελ θα γράψει ξανά το σενάριό της.

Η πρώτη ταινία ήταν μια τεράστια εισπρακτική επιτυχία κερδίζοντας 1.361 δισεκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office, έρχοντας μόλις δεύτερη από το «Barbie» της Γκρέτα Γκέργουιγκ.

Στην ταινία δάνειζαν τις φωνές τους οι Κρις Πρατ στον ρόλο του Μάριο, Ανια Τέιλορ-Τζόι στον ρόλο της Πριγκίπισσας Πιτς, Τσάρλι Ντέι στον ρόλο του Λουίτζι, Τζακ Μπλακ στον ρόλο του Μπάουζερ, Σεθ Ρόγκεν στον ρόλο του Ντόνκεϊ Κονγκ και ο Κίγκαν-Μάικλ Κέι στον ρόλο του Τόουντ.