Buzz

Ο Μάικλ Κίτον είδε το «Beetlejuice Beetlejuice» και το θεωρεί υπέροχη ταινία

of 10

Ο Κίτον έχει να πει μόνο το καλύτερα λόγια για το πολυαναμενόμενο σίκουελ της ταινίας του Τιμ Μπάρτον.

Ο Μάικλ Κίτον είδε το «Beetlejuice Beetlejuice» και το θεωρεί υπέροχη ταινία

Η ταινία του Τιμ Μπάρτον «Σκαθαροζούμης 2», με επίσημο πλέον τίτλο «Beetlejuice Beetlejuice», έχει ήδη ολοκληρώσει τα γυρίσματά του, μετά από μια δύσκολη περίοδο παραγωγής λόγω των απεργιών στο Χόλιγουντ, και βρίσκεται ήδη στην διαδικασία του post production. Αλλά φαίνεται πως ένας από τους πρωταγωνιστές της ταινίας έχει δει ήδη ένα μεγάλο μέρος από αυτή και πιστεύει πως «είναι υπέροχη».

Ο Μάικλ Κίτον, μιλώντας στο «The Jess Cagle Show», εόπε πως είδε το πρώτο cut της ταινίας και είναι πολύ χαρούμενος με το αποτέλεσμα. «Την έχω δει. Θα τη ξαναδώ μετά από μερικές μικρές αλλαγές στην αίθουσα επεξεργασίας και λέω με σιγουριά ότι αυτό το πράγμα είναι υπέροχο. Η πρώτη ταινία ήταν τόσο διασκεδαστική και συναρπαστική οπτικά. [Η συνέχεια είναι] όλα αυτά, αλλά πραγματικά όμορφή και συναισθηματικά ενδιαφέρουσα εδώ κι εκεί. Δεν ήμουν έτοιμος για αυτό. Είναι υπέροχη.»

Διαβάστε ακόμα: Πείτε τρεις φορές το όνομά του. Η ταινία «Σκαθαροζούμης 2» ολοκλήρωσε τα γυρίσματά της

Beetlejuice 607

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Μάικλ Κίτον θα επιστρέψει στον ρόλο του Σκαθαροζούμη, η Γουαϊνόνα Ράιντερ, η οποία κι αυτή θα επιστρέψει στον ρόλο της Λίντια Ντιτζ, η Τζένα Ορτέγκα, ο Τζάστιν Θερού, ο τελευταίος σε έναν άγνωστο μέχρι στιγμής ρόλο, η Μόνικα Μπελούτσι στον ρόλο της συζύγου του Σκαθαροζούμη, ο Γουίλεμ Νταφόε στον ρόλο ενός αστυνομικού στη μετά θάνατον ζωή και η Κάθριν Ο’ Χάρα θα επιστρέψει στον ρόλο της Ντέλια Ντιτζ (της μητέρας του χαρακτήρα της Γουαϊνόνα Ράιντερ από την πρώτη ταινία).

Ο «Σκαθαροζούμης 2» σε σκηνοθεσία του Τιμ Μπάρτον αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 6 Σεπτεμβρίου 2024.