Buzz

Πείτε τρεις φορές το όνομά του. Η ταινία «Σκαθαροζούμης 2» ολοκλήρωσε τα γυρίσματά της

στα 10

Μετά από μια πολύμηνη αναμονή λόγω των απεργιών στο Χόλιγουντ, η ταινία του Τιμ Μπάρτον ολοκλήρωσε επιτέλους τα γυρίσματα.

Πείτε τρεις φορές το όνομά του. Η ταινία «Σκαθαροζούμης 2» ολοκλήρωσε τα γυρίσματά της

Η παραγωγή του «Σκαθαροζούμη 2» δεν λες ότι ήταν και η πιο εύκολη. Μια με την απεργία των ηθοποιών να ξεκινά λίγες μόλις μέρες πριν τελειώσουν τα γυρίσματα της ταινίας, μια με την ληστεία σκηνικών από το σετ των γυρισμάτων, η ταινία του Τιμ Μπάρτον πέρασε από διάφορες δύσκολες καταστάσεις.

Αλλά, παρόλα αυτά, χτες ο Μπάρτον ανακοίνωσε μέσω του Instagram του πως επιτέλους τα γυρίσματα της ταινίας ολοκληρώθηκαν.

Διαβάστε ακόμα: «Nιώθεις ότι ένα ρομπότ κλέβει το πνεύμα σου»: ο Τιμ Μπάρτον για το ΑΙ

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Μάικλ Κίτον θα επιστρέψει στον ρόλο του Σκαθαροζούμη, η Γουαϊνόνα Ράιντερ, η οποία κι αυτή θα επιστρέψει στον ρόλο της Λίντια Ντιτζ, η Τζένα Ορτέγκα, ο Τζάστιν Θερού, ο τελευταίος σε έναν άγνωστο μέχρι στιγμής ρόλο, η Μόνικα Μπελούτσι στον ρόλο της συζύγου του Σκαθαροζούμη, ο Γουίλεμ Νταφόε στον ρόλο ενός αστυνομικού στη μετά θάνατον ζωή και η Κάθριν Ο’ Χάρα θα επιστρέψει στον ρόλο της Ντέλια Ντιτζ (της μητέρας του χαρακτήρα της Γουαϊνόνα Ράιντερ από την πρώτη ταινία).

Ο «Σκαθαροζούμης 2» σε σκηνοθεσία του Τιμ Μπάρτον αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 6 Σεπτεμβρίου 2024.