Buzz

My precious... Ερχεται νέα ταινία «Αρχοντας των Δαχτυλιδιών» μέσα στο 2026

of 10

Η ταινία θα έχει τίτλο «Lord of the Rings: The Hunt for Gollum» με τον Αντι Σέρκις να πρωταγωνιστεί για άλλη μια φορά στον εμβληματικό ρόλο του Γκόλουμ, ενώ τώρα αναλαμβάνει και τη σκηνοθεσία.

My precious... Ερχεται νέα ταινία «Αρχοντας των Δαχτυλιδιών» μέσα στο 2026

Η τριλογία του «Αρχοντα των Δαχτυλιδιών» του Πίτερ Τζάκσον ήταν μια τεράστια εμπορική επιτυχία για την Warner, κερδίζοντας συνολικά πάνω από 3 δισεκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office. Κι όχι μόνο αυτό αλλά η αρχική τριλογία κατάφερε να κερδίσει 30 υποψηφιότητες για Οσκαρ, φεύγοντας με 17 συνολικά βραβεία, ανάμεσά τους και εκείνο της Καλύτερης Ταινίας για την τρίτη ταινία, την «Επιστροφή του Βασιλιά».

Και η νέα σειρά του Amazon «Ο Αρχοντας των Δαχτυλιδιών: Τα Δαχτυλίδια της Δύναμης», η οποία έκανε την πρεμιέρα της το φθινόπωρο του 2022 (με τη νέα σεζόν να ετοιμάζεται για να κάνει πρεμιέρα φέτος το καλοκαίρι), παρά τις όποιες αντιδράσεις από κάποιους φανς, κατάφερε να αναθερμάνει το πάθος για τον κόσμο του Τζ. Ρ. Ρ. Τόλκιν, κάτι που φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητο και από την Warner.

Διαβάστε ακόμα: Ανακοινώθηκε το καστ της anime ταινίας «The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim»

lord of the rings

Τον Φεβρουάριο του 2023 η Warner ανακοίνωσε πως ετοιμάζει να επιστρέψει στη Μέση Γη με μια νέα σειρά ταινιών, με ένα νέο στούντιο κάτω από όνομα Middle-earth Enterprises, εξασφαλίζοντας τα δικαιώματα των βιβλίων του Τόλκιν όπως τον «Αρχοντα των Δαχτυλιδιών» και το «Hobbit» ανάμεσα σε άλλα.

Τώρα επιτέλους μαθαίνουμε πως η πρώτη ταινία θα έχει να κάνει με το Γκόλουμ, έχοντας μάλιστα τον τίτλο «Lord of the Rings: The Hunt for Gollum», με τον Αντι Σέρκις να σκηνοθετεί και να πρωταγωνιστεί για άλλη μια φορά στον εμβληματικό ρόλο του Γκόλουμ, με προγραμματισμένη πρεμιέρα μέσα στο 2026. Οι δημιουργοί της παλιάς τριλογίας, Πίτερ Τζάκσον, Φιλίπα Μπόγιενς και Φραν Γουόλς, θα συμμετέχουν σε κάθε βήμα της παραγωγής, με την Γουόλς και τον Μπόγιενς να γράφουν το σενάριο (το οποίο βρίσκεται ακόμα στο πολύ αρχικά του στάδια) μαζί με τους Φίμπι Γκίτινς και Αρτι Παπαγεωργίου.

Αναμένουμε περισσότερα.