Buzz

Ο Φράνσις Φορντ Κόπολα ανοίγει τις πόρτες του All-Movie Hotel

of 10

Πρόκειται για ένα ξενοδοχείο που θα προσφέρει όλα τα απαραίτητα στους κινηματογραφιστές για να ολοκληρώσουν το post-production των ταινιών τους.

Ο Φράνσις Φορντ Κόπολα ανοίγει τις πόρτες του All-Movie Hotel

Είναι γνωστό για το πόσο ο Φράνσις Φορντ Κόπολα αγαπά την τέχνη του σινεμά αλλά και για το ότι παρέχει διάφορες ευκαιρίες και τεχνικές σε άλλους καλλιτέχνες για να δημιουργήσουν όσο καλύτερα και ευκολότερα μπορούν τις δικές τους ταινίες.

Τώρα ο σκηνοθέτης ανακοίνωσε το νέο πρωτοποριακό All-Movie Hotel, το οποίο προσφέρει φιλοξενία και εγκαταστάσεις που απαιτούνται για τη δημιουργία ταινιών οποιασδήποτε κλίμακας, από μικρότερες ανεξάρτητες ταινίες έως εγχειρήματα μεγαλύτερου προϋπολογισμού. Το ξενοδοχείο χρησιμεύει επίσης ως προορισμός για τους λάτρεις του κινηματογράφου που «ενδιαφέρονται για τη μαγεία της δημιουργίας ταινιών», σύμφωνα με επίσημο δελτίο τύπου. Το All-Movie Hotel θεωρείται το πρώτο του είδους του και βρίσκεται στο ακίνητο όπου ο Κόπολα ολοκλήρωσε την παραγωγή του αυτοχρηματοδοτούμενου «Megalopolis» στο προάστιο Peachtree City της Ατλάντα.

Διαβάστε ακόμα: Ο Φράνσις Φορντ Κόπολα απαντά στις κατηγορίες για ανάρμοστη συμπεριφορά

coppola

«Οραματιζόμουν το The All-Movie Hotel να είναι ένας χώρος όπου οι κινηματογραφιστές θα μπορούσαν πραγματικά να βυθιστούν στη δημιουργική διαδικασία, ενισχύοντας ένα περιβάλλον συνεργασίας που εμπνέει την καινοτομία. Ερωτεύτηκα το Peachtree City κατά τη διάρκεια των δύο χρόνων παραμονής μου εδώ στα γυρίσματα της ταινίας “Megalopolis”: οι άνθρωποι, η εύκολη πρόσβαση στη φύση και τα ήσυχα μέρη μέσω των διάσημων μονοπατιών για αμαξίδια του γκολφ.Δημιουργήσαμε εδώ ένα εντελώς μοναδικό μέρος για τους κινηματογραφιστές και τους λάτρεις του κινηματογράφου, καθώς και για όλους τους καλεσμένους μας στο Hideaway σε όλο τον κόσμο, για να απολαύσουν αυτό το νέο καταφύγιο καθώς και να έρθουν σε επαφή με τους κινηματογραφιστές κατά τη διάρκεια της δουλειάς τους», είπε ο Κόπολα σε μια επίσημη δήλωσή του για το ξενοδοχείο.

Το All-Movie Hotel προσφέρει 27 σουίτες και δωμάτια που σχεδιάστηκαν προσωπικά από τον Κόπολα, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις για το post production– χώροι που περιλαμβάνουν δύο σουίτες επεξεργασίας με προβολή λέιζερ και παρακολούθηση Meyer Sound 2.1, δύο θέσεις επεξεργασίας, γραφεία, αίθουσα εγγραφής ADR και αίθουσα συνεδριάσεων. ένα στάδιο εισαγωγής με μπλε ή μαύρη οθόνη 360∞. ένα "Green Room" - ένας χώρος με μια πλήρη κουζίνα για ομάδες να μοιράζονται γεύματα, να κάνουν διάλειμμα για έναν εσπρέσο και να γιορτάζουν ορόσημα μετά την παραγωγή. και αίθουσα προβολών/αίθουσα για ιδιωτικές προβολές/καθημερινές προβολές, μοντάζ ή μίξη ήχου 9.1.6 Atmos με βαθμονομημένη παρακολούθηση ήχου Meyer. Το ξενοδοχείο διαθέτει επίσης πισίνα, γυμναστήριο και γυμναστήριο.

Δείτε παρακάτω ένα βίντεο με το tour του ξενοδοχείου. Οσοι πιστοί προσέλθετε.