Buzz

Ο Ντέιβιντ Λιντς ξεκαθαρίζει πως δεν θα αποσυρθεί από το σινεμά

of 10

Και όλα, πάλι, είναι καλά στον κόσμο...

Ο Ντέιβιντ Λιντς ξεκαθαρίζει πως δεν θα αποσυρθεί από το σινεμά

Τις τελευταίες μέρες ο Ντέιβιντ Λιντς δημιούργησε έναν μικρό πανικό και μια τεράστια απογοήτευση στους φανς του όταν σε μια συνέντευξή του στο Sight & Sound δήλωσε πως θα αποσυρθεί από το σινεμά λόγω θεμάτων υγείας.

Ο Ντέιβιντ Λιντς εξήγησε ότι έχει εμφύσημα και πως η καριέρα του ως σκηνοθέτης έχει τελειώσει, καθώς δεν μπορεί πλέον να διακινδυνεύσει την υγεία του. Και με τον COVID να εξακολουθεί να αποτελεί πραγματική απειλή, ο Λιντς δήλωσε «κολλημένος» στο σπίτι. «Εχω πάθει εμφύσημα επειδή καπνίζω όλα αυτά τα χρόνια και έτσι είμαι αποκλεισμένος στο σπίτι είτε μου αρέσει είτε όχι. Θα ήταν πολύ κακό για μένα να αρρωστήσω, ακόμη και με ένα απλό κρύωμα», εξομολογήθηκε ο Λιντς.

Διαβάστε ακόμα: Δείτε το νέο βίντεο κλιπ του Ντέιβιντ Λιντς με τίτλο «Sublime Eternal Love»

david lynch 607

Μετά το θόρυβο που δημιουργήθηκε ο Λιντς ξεκαθάρισε τα πράγματα σε μια ανάρτησή του που δημοσίευσε χτες:

«Κυρίες και κύριοι,

Ναι, έχω εμφύσημα εξαιτίας των πολλών πολλών χρόνων που καπνίζω. Πρέπει να πω ότι απήλαυσα το κάπνισμα πάρα πολύ, και μου αρέσει ο καπνός-η μυρωδιά του, το να ανάβω τσιγάρα, να τα καπνίζω-υπάρχει όμως ένα τίμημα που πρέπει να πληρώσω από αυτού του είδους την απόλαυση, και το τίμημα είναι το εμφύσημα. Εδώ και πλέον δύο χρόνια έχω εγκαταλείψει το κάπνισμα. Πρόσφατα υποβλήθηκα σε μια σειρά από τεστ και τα καλά νέα είναι πως βρίσκομαι σε εξαιρετική φόρμα εκτός από το εμφύσημά μου. Είμαι γεμάτος χαρά και δεν θα αποσυρθώ ποτέ.Θέλω να ξέρετε όλοι ότι εκτιμώ πραγματικά την ανησυχία σας.

Σας αγαπώ, Ντέιβιντ»

Και όλα, πάλι, είναι καλά στον κόσμο...