Buzz

Ο Ντέιβιντ Λιντς αποσύρεται από το σινεμά λόγω προβλημάτων υγείας

στα 10

Στα δυσάρεστα νέα της ημέρας, ο Ντέιβιντ Λιντς ανακοίνωσε χτες πως δεν θα μπορέσει να κάνει άλλη ταινία λόγω προβλημάτων στην υγεία του.

Ο Ντέιβιντ Λιντς αποσύρεται από το σινεμά λόγω προβλημάτων υγείας

Τον τελευταίο καιρό πολλοί είναι οι σκηνοθέτες που αποφασίζουν να αποσυρθούν. Οι περισσότεροι το κάνουν για δικούς τους προσωπικούς λόγους. Δυστυχώς, όμως, για κάποιους η επιλογή επιβάλλεται λόγω πραγματικής ανάγκης. Ενας από αυτούς είναι και ο Ντείβιντ Λιντς, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος στο περιοδικό Sight & Sound.

Ο Ντέιβιντ Λιντς εξήγησε ότι έχει εμφύσημα και πως η καριέρα του ως σκηνοθέτης έχει τελειώσει, καθώς δεν μπορεί πλέον να διακινδυνεύσει την υγεία του. Και με τον COVID να εξακολουθεί να αποτελεί πραγματική απειλή, ο Λιντς δήλωσε «κολλημένος» στο σπίτι.

«Εχω πάθει εμφύσημα επειδή καπνίζω όλα αυτά τα χρόνια και έτσι είμαι αποκλεισμένος στο σπίτι είτε μου αρέσει είτε όχι. Θα ήταν πολύ κακό για μένα να αρρωστήσω, ακόμη και με ένα απλό κρύωμα», εξομολογήθηκε ο Λιντς.

Διαβάστε ακόμα: Δείτε το νέο βίντεο κλιπ του Ντέιβιντ Λιντς με τίτλο «Sublime Eternal Love»

David Lynch

Η ελπίδα δεν έχει χαθεί τελείως, καθώς ο σκηνοθέτης επιβεβαίωσε ότι θα σκηνοθέτούσε ενδεχομένως εξ αποστάσεως, αν παρουσιαζόταν η ευκαιρία. «Θα το έκανα εξ αποστάσεως αν συμβεί, αν και δεν θα μου άρεσε τόσο πολύ».

Ο Λιντς έχει να κάνει κάποιο πρότζεκτ από όταν ολοκληρωσε το «Twin Peaks: The Return» στο Showtime το 2017, αν και τον τελευταίο καιρό ασχολήθηκε με κάποια μουσικά video clip της τραγουδίστριας και ηθοποιού Chrystabell.

Ας ελπίσουμε το καλύτερο για την υγεία του και έστω μια εξ αποστάσεως ταινία!