Buzz

Ο Ντάμιεν Σαζέλ ετοιμάζει ήδη την έκτη του ταινία με την Paramount

of 10

Αυτό έγινε γνωστό χτες στο CinemaCon χώρις όμως να ανακοινώνεται κάποια πλοκή ή τίτλος για την ταινία αυτή.

Ο Ντάμιεν Σαζέλ ετοιμάζει ήδη την έκτη του ταινία με την Paramount

Μετά την «Βαβυλώνα», η οποία αποδείχτηκε μια εισπρακτική αποτυχία στο αμερικάνικο box office κερδίζοντας μόλις 15 εκατομμύρια δολάρια, έχοντας budget 80 εκατομμύρια δολάρια, με μέτριες κριτικές και με ελάχιστα βραβεία, ο Ντάμιεν Σαζέλ είναι έτοιμος να αφήσει όλο αυτό πίσω του και να επιστρέψει με μια καινούργια ταινία.

Το νέο ανακοινώθηκε κατά την διάρκεια του CinemaCon, όπου εκεί αποκαλύφθηκε πως η έκτη μεγάλου μήκους ταινία του Σαζέλ θα γίνει κάτω από την οικονομική ομπρέλα του στούντιο της Paramount. Δυστυχώς δεν έγιναν κάποιες λεπτομέρειες για την πλοκή ή για τον τίτλο της ταινίας, μόνο ότι ο Σαζέλ θα γράψει το σενάριο και θα την σκηνοθετήσει ενώ θα αναλάβει και την παραγωγή μαζί με την σύζυγό του Ολίβια Χάμιλτον μέσα από το στούντιο τους Wild Chickens Productions.

Διαβάστε ακόμα: Ο Ντάμιεν Σαζέλ πιστεύει πως η ταινία που θα ακολουθήσει το «Babylon» δεν θα είναι απλή υπόθεση

Damien Chazelle

O Σαζέλ πιστεύει πως, μετά από αυτή την αποτυχία της «Βαβυλώνας», δεν πρόκειται να πάρει ένα τόσο μεγάλο budget για την επόμενή του ταινία. Μιλώντας στο TCM podcast o Σαζέλ είπε «σίγουρα, από οικονομική άποψη, το “Babylon” δεν λειτούργησε καθόλου. Προσπαθείς να μην έχεις αυτό το αποτέλεσμα σε αυτό που δημιουργείς, αλλά, σε κάποιο επίπεδο, δεν μπορεί παρά να το επηρεάσει. Αλλά ίσως είναι εντάξει; Είμαι μπερδεμένος με αυτό. Ποιος ξέρει. Ισως δεν θα μπορέσω να το κάνω. Δεν έχω ιδέα. Θα πρέπει να περιμένουμε και να δούμε».