Buzz

To Cinobo Πατησίων θέλει να γίνει το νέο κινηματογραφικό στέκι

of 10

Το Flix βρέθηκε στην παρουσίαση του προγράμματος της νέας αίθουσας του Cinobo, με νέες ταινίες αλλά και πρόγραμμα ρεπερτορίου που επιμελείται ο Ακης Καπράνος.

To Cinobo Πατησίων θέλει να γίνει το νέο κινηματογραφικό στέκι

Το απόγευμα της Τετάρτης 16 Οκτωβρίου, το Cinobo και ο Ακης Καπράνος, υποδέχτηκαν δημοσιογράφους και φίλους του σινεμά στο opening του Cinobo Πατησίων, το πρώην Αλεξάνδρα στην οδό Πατησίων. Αμέσως μετά, ακολούθησε η παρουσίαση προγράμματος της αίθουσας, καθώς και η παρουσίαση προγράμματος του Cinobo, με όσα θα δούμε στην πλατφόρμα και στους κινηματογράφους τη σεζόν 2024-2025.

Το πρόγραμμα του Cinobo Πατησίων περιλαμβάνει πρεμιέρες, αλλά και πρωτότυπα αφιερώματα υπό την επιμέλεια του Cinobo και του κριτικού κινηματογράφου και του Ακη Καπράνου. Συγχρόνως, θα γίνει το νέο σπίτι των Midnight Express - των μεταμεσονύχτιων κινηματογραφικών events, δίνοντας ραντεβού με το φανατικό κοινό τους κάθε βράδυ Σαββάτου. Τα ραντεβού όμως δεν σταματούν εκεί: κάθε Κυριακή θα υπάρχει ταινία δράσης από τα 80s, κάθε Δευτέρα «άγνωστο» ελληνικό σινεμά σε μια λίστα που θα μεγαλώνει καθώς μπαίνουμε δυναμικά στο χειμώνα.

Ο Ακης Καπράνος σημείωσε, μεταξύ άλλων: «Οποιαδήποτε στιγμή και αν βρεθεί ο θεατής στην αίθουσα, θα μπορεί να βρει μια ταινία που θα τον ενδιαφέρει. Αυτό που θέλουμε είναι να γίνει το σινεμά καθημερινή συνήθεια, να γίνει στέκι, να χτίσουμε μια κινηματογραφική κουλτούρα, όπως ήταν το σινεμά σαν επιλογή διασκέδασης πίσω στα 80s. Κάθε ταινία θα προβάλλεται λίγες μόνο φορές αλλά σε διαφορετικές ώρες για να υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για τον θεατή να τις παρακολουθήσει».

cinobo paitision

cinobo-patision-2

akis

cinobo-patision

kathismata

exodos

Δείτε παρακάτω το αναλυτικό πρόγραμμα των προβολών του Οκτωβρίου:

cinobo-patision-programma

Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες για το Cinobo Πατησίων μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του, καθώς και στα προφίλ του σε Facebook και Instagram.