Buzz

Ο Κρις Χέμσγουορθ κατηγορεί τον εαυτό του για τις κακές κριτικές του «Thor: Love and Thunder»

of 10

«Με έπιασε η τρέλα του αυτοσχεδιασμού και της αλλοφροσύνης και έγινα μια παρωδία του εαυτού μου», δήλωσε ο ηθοποιός.

Ο Κρις Χέμσγουορθ κατηγορεί τον εαυτό του για τις κακές κριτικές του «Thor: Love and Thunder»

To «Thor: Love and Thunder» του Τάικα Γουαϊτίτι είχε μια αρκετά πικρή γεύση ακόμα και σε όλους εκείνους που αγαπούσαν και υποστήριζαν το franchise από τις αρχές του μιας και το χιούμορ του ήταν πολύ εκκεντρικό και ακραίο για τους περισσότερους. Και ο πρωταγωνιστής της ταινίας Κρις Χέμσγουορθ έχει πάρει την ευθύνη στους ώμους του για όλες αυτές τις κακές κριτικές και το μίσος των φανς στο ίντερνετ.

Σε συνέντευξή του στο Vanity Fair, αν και ο ίδιος δεν κατηγόρησε τον Γουαϊτίτι για την ταινία, δεν μίλησε και με τα καλύτερα λόγια για την ερμηνεία του. «Με έπιασε η τρέλα του αυτοσχεδιασμού και της αλλοφροσύνης και έγινα μια παρωδία του εαυτού μου. Δεν κατάφερα να βρω τον στόχο μου», δήλωσε.

Διαβάστε ακόμα: Το «Furiosa» έχει μια σκηνή δράσης 15 λεπτών που χρειάστηκε 78 μέρες για να γυριστεί

thor love and thunder

Αν και ο ίδιος κάνει ένα μικρό cameo στο «Deadpool & Wolverine», όπως έγινε γνωστό στο CinemaCon, το άρθρο του Vanity Fair αναφέρει πως ο Χέμσγουορθ πιστεύει ότι χρωστάει στο κοινό έναν ακόμα «Thor» μετά από αυτό που ένιωθε ως μισοτελειωμένο στο «Thor: Love and Thunder», το οποίο έρχεται σε αντίθεση με αναφορές που θέλει ο ίδιος ο ηθοποιός ότι δεν θα υπάρξει «Thor 5».

Οσο για το ρόλο του στο «Furiosa», μεγάλο μέρος της συμμετοχής του προήλθε το πόσο λάτρεψε «Fury Road» το 2015, τηλεφωνόντας στον ατζέντη του με το που βγήκε από την αίθουσα, ζητώντας του να κανονίσει ένα ραντεβού τον Τζον Μίλερ. «Βγήκα από την αίθουσα και κάλεσα τον ατζέντη μου. Δεν μπορώ να βυθιστώ πλήρως σε μια ταινία ως θαυμαστής εδώ και χρόνια γιατί έχω δει τι συμβαίνει στα παρασκήνια και η μαγεία έχει φύγει. Αυτή είναι η πρώτη ταινία εδώ και χρόνια όπου ένιωσα ότι θέλω να συμμετέχω 100% στην εμπειρία αυτή ως αληθινός θαυμαστής», εξήγησε.