Buzz

Νέο τρέιλερ για το «Βουγονία» του Γιώργου Λάνθιμου

of 10

Συνωμοσίες, απαγωγές και εξωγήινοι, η νέα ταινία του Λάνθιμου έχει καινούργιο τρέιλερ και ετοιμάζεται να απογειωθεί από τη Βενετία προς τα Οσκαρ.

Νέο τρέιλερ για το «Βουγονία» του Γιώργου Λάνθιμου

Ο Γιώργος Λάνθιμος επιστρέφει δυναμικά με το «Βουγονία», μια νέα ταινία που συνεχίζει την άκρως επιτυχημένη συνεργασία του με την Εμα Στόουν. Πρόκειται για το ριμέικ της νοτιοκορεατικής ταινίας «Save The Green Planet!», όπου δύο θεωρητικοί συνωμοσιών απαγάγουν την ισχυρή CEO της εταιρείας τους, πεπεισμένοι ότι είναι... εξωγήινη με σκοπό να καταστρέψει τη Γη.

Η ταινία θα κάνει απόψε την παγκόσμια πρεμιέρα της στο Φεστιβάλ Βενετίας (διαβάστε εδώ ήδη τι ειπώθηκε στη συνέντευξη Τϋπου της ταινίας), συνεχίζοντας την παράδοση των προηγούμενων επιτυχιών του Λάνθιμου στο Λίντο, όπως οι «Ευνοούμενη» και «Poor Things». Μάλιστα, όλα δείχνουν πως θα ταξιδέψει και στο Φεστιβάλ του Τελουράιντ, ντουγρού δηλαδή για την οσκαρική σεζόν.

Το «Βουγονία» αποτελεί τον πέμπτο καρπό της συνεργασίας Λάνθιμου - Στόουν, μετά τις «Ευνοούμενη», «Βληχή», «Poor Things» και «Ιστορίες Καλοσύνης».

bugonia

Το καστ περιλαμβάνει την Εμα Στόουν και τον Τζέσι Πλέμονς στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, ενώ συμμετέχουν επίσης οι Εϊνταν Ντέλμπις, Σταύρος Χαλκιάς και Αλίσια Σίλβερστοουν. Το σενάριο υπογράφει ο Γουίλ Τρέισι, η διεύθυνση φωτογραφίας ανήκει στον Ρόμπι Ράιαν, ενώ την παραγωγή υπογράφουν οι Εντ Γκίνι, Αντριου Λόου, Κάσια Μαλιπάν και ο ίδιος ο Λάνθιμος.

Η «Βουγονία» θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες στις 6 Νοεμβρίου.

bugonia