Buzz

Το πρώτο (κατάλληλο και ακατάλληλο) τρέιλερ του «Anora» του Σον Μπέικερ είναι εδώ

of 10

Η ταινία του Σον Μπέικερ που κέρδισε φέτος τον Χρυσό Φοίνικα αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις αμερικάνικες αίθουσες τον Οκτώβριο.

Το πρώτο (κατάλληλο και ακατάλληλο) τρέιλερ του «Anora» του Σον Μπέικερ είναι εδώ

Ο Σον Μπέικερ είναι ένας σκηνοθέτης με μια αρκετά συγκεκριμένη θεματική στις ταινίες του.

Οι περισσότερες από αυτές έχουν ως επίκεντρο ήρωες και ιστορίες από του απόκληρους της κοινωνίας με αρκετές από αυτές, όπως το «Tangerine», το «Florida Project» μέχρι και το πιο πρόσφατο «Anora», το οποίο κέρδισε το Χρυσό Φοίνικα στις Κάννες, να ασχολούνται με σεξεργάτες.

Διαβάστε ακόμα: To αναγκαίο, ανθρώπινο, παραμυθένιο σινεμά του Σον Μπέικερ (που άξιζε τον Χρυσό Φοίνικα)

anora

Το πρώτο τρέιλερ της ταινίας είναι επιτέλους εδώ.

Η Ανι δουλεύει ως στρίπερ σε ένα μεγάλο κλαμπ στη Νέα Υόρκη. Ανώνυμη έξω από αυτό, εργάζεται σκληρά, με την ενέργεια ενός παιδιού για να διατηρήσει ισχυρό το όνομα της μέσα σε αυτό. Ενα βράδι το αφεντικό θα ζητήσει μια κοπέλα για να ικανοποιήσει τις ορέξεις ενός πλούσιου νεαρού γόνου από τη Ρωσία. Και η Ανι θα είναι η τυχερή. Ο νεαρός Ιβάν θα της ζητήσει να συναντηθούν και ιδιωτικά στην έπαυλη των γονιών του και γρήγορα θα την πληρώσει για να μείνει μαζί του για μια τρελή εβδομάδα απολαύσεων, καταχρήσεων, σεξ, video games που θα καταλήξει σε μια εκδρομή στο Λας Βέγκας και σε ένα γάμο με δαχτυλίδι πολλών καρατίων.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Μίκι Μάντισον, Μαρκ Εϊντελστάιν, Γιούρι Μπόρισοβ, Κάρεν Καραγκούλιαν, Λίντσεϊ Νόρμινγκτον, Αϊβι Γουόλκ, Λούνα Σοφία Μιράντα και Αλένα Γκούβεριτς.

Το «Anora» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις αμερικάνικες αίθουσες τον Οκτώβριο. Δείτε το πρώτο τρέιλερ της ταινίας (στην κατάλληλη και ακατάλληλη μορφή του) παρακάτω.