Ταινίες

9o SFF-rated Αthens

0 στα 10

Για ένατη χρονιά φέτος, από τις 20 έως και τις 26 Μαρτίου στον Μικρόκοσμο, το Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Επιστημονικής Φαντασίας & Φανταστικού της Αθήνας βάζει τη φαντασία στην ιστορική ελληνική πραγματικότητα.

9o SFF-rated Αthens
Flix Team
Που παίζεται; Διάλεξε αίθουσα και ώρα προβολών σε όλη την Ελλάδα Που παίζεται;
9o SFF-rated Αthens

Το 9ο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Επιστημονικής Φαντασίας & Φανταστικού της Αθήνας προσκαλεί το κοινό σε μια απολαυστική απελευθέρωση της φαντασίας, μέσα από προβολές από την Ελλάδα και τον κόσμο, avant -premiere του πολυαναμενόμενου «Divergent», ένα αφιέρωμα στα Games και το διαγωνιστικό του πρόγραμμα με εκλεκτές προτάσεις από το σινεμά του φανταστικού. Ειδικά στην φετινή διοργάνωση του SFF-rated Φεστιβάλ, ξεχωρίζει η ενότητα αφιερωμένη στο ελληνικό σινεμά του φανταστικού, που όπως δηλώνεται στο επίσημο δελτίο τύπου του φεστιβάλ, φιλοδοξεί να αποτελέσει πλατφόρμα για όλες τις ελληνικές παραγωγές τους είδους, δίνοντας βήμα στους Ελληνες και Κυπρίους δημιουργούς, αλλά και Ελληνες της διασποράς να παρουσιάσουν τη δουλειά τους και να έλθουν σε επαφή με το κοινό. Στο φετινό Φεστιβάλ θα προβληθούν τέσσερις ταινίες μεγάλου μήκους και 15 ταινίες μικρού μήκους, με τις δεύτερες να διαγωνίζονται για πρώτη φορά για το το βραβείο Κοινού για την καλύτερη ταινία μικρού μήκους Ελληνα σκηνοθέτη με τίτλο «GReat Short».

To 9o SFF-rated Athens διεξάγεται από τις 20 έως και τις 26 Μαρτίου στον κινηματογράφο Μικρόκοσμο (Λεωφ. Συγγρού 106 / Στάση Μετρό Συγγρού-Φιξ). Οι προβολές φέτος πραγματοποιούνται με ψηφιακή τεχνολογία υψηλής ανάλυσης, ενώ το ενιαίο ημερήσιο εισιτήριο για όλες τις προβολές είναι στα 8€ και 5€ το φοιτητικό.

Διαβάστε εδώ αναλυτικά για όλες τις ταινίες που προβάλλονται στο 9ο SFF-rated Athens

Βρείτε παρακάτω το πλήρες πρόγραμμα του 9ου SFF-rated Athens και σε υψηλότερη ανάλυση στο gallery.

sff01

sff02

Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στο flix.gr, συμφωνείτε στην εγκατάσταση cookies στον υπολογιστή σας. Μάθετε περισσότερα.