Buzz

Πρώτες φωτογραφίες από το «The Hateful Eight» του Κουέντιν Ταραντίνο!

στα 10

Τα αποκαλυπτήρια έγιναν. Το Entertainment Weekly που έχει την αποκλειστικότητα, έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες από τη νέα ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο.

Πρώτες φωτογραφίες από το «The Hateful Eight» του Κουέντιν Ταραντίνο!

Τοποθετημένο έξι ή οκτώ ή δώδεκα χρόνια μετά τον Εμφύλιο Πόλεμο, το «Hateful Eight» ξεκινάει όταν μια άμαξα εκτροχιάζεται και μια χιονοθύελλα απαγορεύει κάθε μετακίνηση. Παγιδευμένοι στο Γουαϊόμινγκ, οι επιβάτες της, ο κυνηγός επικηρυγμένων Τζον Ρουθ (Κερτ Ράσελ) και η φυγόδικος Ντέιζι Ντομέργκ, φτάνουν στην πόλη του Red Rock όπου ο Ρουθ - γνωστός και ως «The Hangman» - θα παραδώσει τη Ντέζι στη δικαιοσύνη. Στη διαδρομή συναντούν δυο ξένους: το Στρατηγό Μαρκίς Γουόρεν (Σάμιουελ Λ. Τζάκσον), έναν μαύρο πρώην στρατιώτη που έχει γίνει κυνηγός επικυρημένων και τον Κρις Μάνιξ (Γουόλτον Γκόγκινς), έναν Νότιο που υποστηρίζει πως είναι ο σερίφης της πόλης. Χάνοντας το δρόμο τους στη χιονοθύελλα, οι τέσσερις ήρωες αναζητούν καταφύγιο σε μια στάση για άμαξες στο βουνό. Ιδιοκτήτης του είναι ο Μπομπ (Ντέμιαν Μπιτσίρ) ενώ εκεί θα βρεθούν αντιμέτωποι με τον Οσβάλντο Μομπρέ (Τιμ Ροθ), τον Τζον Κέιτζ (Μάικλ Μάντσεν) και τον Στρατηγό Σάνφορντ Σμίθερς (Μπρους Ντερντ). Καθώς η χιονοθύελλα συνεχίζεται, οι οκτώ ταξιδιώτες ίσως να μην καταφέρουν να φτάσουν ποτέ στο Red Rock...

Διαβάστε ακόμη: Αυτοί είναι οι «The Hateful Eight» του Κουέντιν Ταραντίνο!

Χρειάζεστε κάτι περισσότερο για να περιμένετε με ανυπονομησία τη νέα ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο;

Να μια σειρά από φωτογραφίες που δημοσίευσε το Entertainment Weekly και οι οποίες μας συστήνουν τους ήρωες του φιλμ που θα βγει στις αίθουσες στις 13 Νοεμβρίου του 2015.

Hateful Eight 607

Hateful Eight 607

Hateful Eight 607

Διαβάστε ακόμη: Τα 8 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για το «The Hateful Eight» του Κουέντιν Ταραντίνο

Hateful Eight 607

Hateful Eight 607

Hateful Eight 607

Hateful Eight 607

Διαβάστε περισσότερα: