Buzz

«Θα σου πω την αλήθεια του Θεού!» Υπέροχα ψέματα στο νέο τρέιλερ του «Υπέροχου Γκάτσμπι»

στα 10

Νέο υλικό από τη φαντασμαγορία του Μπαζ Λούρμαν, με την έμφαση εκεί που πρέπει: στον Λεονάρντο ΝτιΚάπριο, το μυθικό του σύμπαν και τις υπερτιμημένες αλήθειες…

«Θα σου πω την αλήθεια του Θεού!» Υπέροχα ψέματα στο νέο τρέιλερ του «Υπέροχου Γκάτσμπι»

Κέρδισε, έχασε και ξανακέρδισε περιουσίες, ταξίδεψε παντού, πολέμησε γενναία, παρασημοφορήθηκε απ’ όλες τις χώρες, αγαπήθηκε απ’ όλους τους ανθρώπους. Ή τίποτε απ’ όλα αυτά. «Ο Υπέροχος Γκάτσμπι» του Μπαζ Λούρμαν έχει νέο τρέιλερ κι αυτή τη φορά παραμερίζει το μουσικοχορευτικό υπερθέαμα για να επικεντρωθεί, δυνατά, εκρηκτικά, στον κεντρικό του ήρωα. Καιρός ήταν!

Η ταινία θα βγει στις αίθουσες – και της Ελλάδας – τον Μάιο και η ανυπομονησία για το πώς ο Αυστραλέζος σκηνοθέτης έχει διασκευάσει το λογοτεχνικό ογκόλιθο του Φράνσις Σκοτ Φιτζέραλντ και πώς ανταποκρίνεται στην κλασική ταινία του 1974 του Τζακ Κλέιτον ξεχειλίζει σαν το ποτήρι της σαμπάνιας.

Από αυτό, το καινούριο τρέιλερ, συγκρατούμε δύο πράγματα: ότι ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο μπορεί να αναμετρηθεί με τον Ρόμπερτ Ρέντφορντ και τον φορτωμένο ιστορία ρόλο του. Κι ότι αυτό θα είναι ένα soundtrack που θ’ αγοράσουμε!

Δείτε το τρέιλερ παρακάτω και διαβάστε περισσότερα για τον «Υπέροχο Γκάτσμπι»: