Buzz

To live action της «Χιονάτης» φαίνεται πως βρήκε τον σκηνοθέτη του

στα 10

Ο σκηνοθέτης των «The Amazing Spider-Man» και «(500) Μέρες με τη Σάμερ» είναι η πρώτη επιλογή της Disney για την ταινία.

To live action της  «Χιονάτης» φαίνεται πως βρήκε τον σκηνοθέτη του

Η Disney φαίνεται πως δεν θα σταματήσει εάν δεν κάνει όλα τα κλασσικά της animation σε live action ταινίες. Η επόμενη ταινία που φαίνεται πως ετοιμάζεται να σβηστεί από την συγκεκριμένη λίστα είναι και αυτή της «Χιονάτης» του 1937 και μάλλον έχει βρεθεί και αυτός που θα την σκηνοθετήσει.

Διαβάστε ακόμα: «This is no fairytale»: Η Αντζελίνα Τζολί επιστρέφει στο «Maleficent: Mistress of Evil»

snow white 607

Σύμφωνα με το Variety, ο Μαρκ Γουέμπ, γνωστός από τις ταινίες των «The Amazing Spider-Man» και «(500) Μέρες με τη Σάμερ», είναι η πρώτη επιλογή του στούντιο για να σκηνοθετήσει το live action της «Χιονάτης», ενώ το σενάριο θα το γράψει η Εριν Κρεσίντα Γουίλσον του «Κορίτσι του Τρένου». Οι Μπεντζ Πασέκ και Τζάστιν Πολ, το δίδυμο που έγραψε το καινούργιο τραγούδι για τον «Aladdin» του Γκάι Ρίτσι, θα γράψει τα τραγούδια για την ταινία.

Μετρώντας αντίστροφα μέχρι το 1937, οι Χιονάτες του σινεμά μετρούν από αυτήν την τελευταία του «Η Χιονάτη και ο Κυνηγός», μέχρι το «Mirror Mirror» του 2012, το Snow White: A Tale of Terror του 1997, το «Snow White» του 1987, το «Snow White and the Three Stooges» του 1961 και ακόμη τόσα που χάνονται μέσα στον παραμυθένιο χρόνο του σινεμά, της τηλεόρασης και των κινουμένων σχεδίων. Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας για την ταινία, αλλά για την ώρα ας ετοιμαζόμαστε να δούμε τον «Βασιλιά των Λιονταριών» που θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο.

Διαβάστε ακόμα: