Buzz

Δείτε τον Ρόμπιν Γουίλιαμς να μιλάει για το πόσο σοβαρά δεν πρέπει να παίρνουμε τον εαυτό μας σε ένα συγκινητικό animation

στα 10

Σε ένα ανέκδοτο απόσπασμα από μια συνέντευξή του ο Ρόμπιν Γουίλιαμς θυμίζει τη σοφία του γύρω από τη ζωή και την κωμωδία της σε ένα animation βιντεο που συγκινεί.

Δείτε τον Ρόμπιν Γουίλιαμς να μιλάει για το πόσο σοβαρά δεν πρέπει να παίρνουμε τον εαυτό μας σε ένα συγκινητικό animation

«Η κωμωδία υπάρχει για να μας δείξει βασικά να κλάνουμε, να γελάμε... Να μας κάνει να συνειδητοποιήσουμε ότι είμαστε ακόμη κατά ένα μέρος ζώα. Οσο διανοούμενοι και αν πιστεύουμε ότι είμαστε, έχουμε ακόμη ανθρώπινες αδυναμίες, σεξουαλικότητα, όλα εκείνα τα διαφορετικά πράγματα που σε κάνουν να συνειδητοποιήσεις ότι είσαι άνθρωπος.»

Μέρος της σειράς Blank on Blank που φέτος είχε κάνει το ίδιο με τον Φίλιπ Σίμορ Χόφμαν (δείτε εδώ το βίντεο), το βίντεο που μπορείτε να δείτε παρακάτω οπτικοποιεί σε υπέροχο animation μια συνέντευξη του Ρόμπιν Γουίλιαμς από το 1991, θυμίζοντας μια από τις μεγαλύτερες απώλειες της χρονιάς για το Χόλιγουντ, το ίδιο το σινεμά και όχι μόνο.

Robin Williams Blank on Blank

Το animated μικρού μήκους ταινιάκι ανήκει στη σειρά Blank On Blank, σε συνεργασία με τα PBS Digital Studios με παραγωγό τον Ντέιβιντ Γκέρλαχ. Ο animator Πάτρικ Σμιθ («Puppet», «Handshake»), ο οποίος ήταν ο επίτιμος καλεσμένος του animasyros 6.0 και είχαμε την τύχη να παρακολουθήσουμε το εργαστήρι που οργάνωσε για φοιτητές και κοινό, επεξεργάζεται παλιές συνεντεύξεις δημοσιογράφων με ηθοποιούς, σκηνοθέτες, μουσικούς (από τον Τζον Λένον και τον Ντέιβιντ Μπόουι, μέχρι τον Χιθ Λέτζερ) για να σχεδιάσει μερικά συγκινητικά, σουρεαλιστικά και πολλές φορές αστεία animated φιλμάκια. Δείτε πολλές περισσότερες ακόμα δουλειές του στην επίσημη σελίδα της Blank on Blank στο youtube.

Δείτε εδώ την animated συνέντευξη του Ρόμπιν Γουίλιαμς:


Διαβάστε ακόμη: