Buzz

Προσεχώς: Ποιες ταινίες θα κάνουν πρεμιέρα την Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου

στα 10

Σημειώστε από τώρα ποιες ταινίες θα βγουν στις κινηματογραφικές αίθουσες την Πέμπτη και κάντε πρόγραμμα!

Προσεχώς: Ποιες ταινίες θα κάνουν πρεμιέρα την Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου

Από arthouse ρομάντζο μέχρι πολυπληθή Αγκαθα Κρίστι κι από γάμους αλά ελληνικά ως σκληρή σάτιρα του ναρκισσισμού της διασημότητας φέρνει η εβδομάδα, με θερινά και δροσιά.

Διαβάστε ποιες περιμένουμε να βγουν στις αίθουσες την Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου και κάντε πρόγραμμα από τώρα!

Κλικάρετε στον κάθε τίτλο για περισσότερα.

Αναζητήστε στον κινηματογραφικό οδηγό του Flix όλες τις ταινίες που παίζονται ήδη στις αίθουσες, αυτές που έρχονται και για τις οποίες ανυπομονούμε περισσότερο, το τοπ-5 του Flix από τις νέες ταινίες της εβδομάδας και ώρες προβολών στις αίθουσες Αθήνας, Θεσσαλονίκης και ολόκληρης της Ελλάδας!

a haunting in venice

Μυστήριο στη Βενετία (A Haunting in Venice) του Κένεθ Μπράνα

Ο θρυλικός ντετέκτιβ Ηρακλής Πουαρό έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση και ζει στην απόκοσμη, μεταπολεμική Βενετία. Ολα αλλάζουν όταν τον επισκέπτεται η Αριάδνη Ολιβερ, η πιο διάσημη συγγραφέας μυστηρίου, που ισχυρίζεται ότι έχει κάτι να μοιραστεί μαζί του και του υπόσχεται ότι δεν πρόκειται για έγκλημα. Ο Πουαρό παρασύρεται και συμμετέχει σε μία σεάνς με φόντο ένα παρηκμασμένο, στοιχειωμένο παλάτι που ανήκει στη διάσημη τραγουδίστρια όπερας, Ροουίνα Ντρέικ. Οταν ένας από τους συμμετέχοντες βρεθεί δολοφονημένος, όλοι θεωρούνται ύποπτοι και ο Βέλγος ντετέκτιβ βυθίζεται σε έναν νοσηρό κόσμο που κρύβει πολλά μυστικά.

Τρίτος Ηρακλής Πουαρό για τον Κένεθ Μπράνα με πολυπληθές καστ, για ένα από τα πιο σκοτεινά, αλλά και κοσμοπολίτικα αστυνομικά μυστήρια της Αγκαθα Κρίστι.

Ηρωας Κανενός

Ηρωας Κανενός (Viens je t'emmène) του Αλέν Γκιροντί

Η πόλη του Κλερμόν-Φεράν, την παραμονή των Χριστουγέννων, δέχεται μια τρομοκρατική επίθεση. Σε αυτό το τραγικό κλίμα, ο Μεντερίκ, ένας νεαρός στα τριάντα του, ερωτεύεται παράφορα την Ιζαντόρα, μια πόρνη αρκετά χρόνια μεγαλύτερή του. Ο Σελίμ, ένας νεαρός άστεγος, βρίσκει καταφύγιο στο κτίριο του Μεντερίκ. Η συλλογική παράνοια θα αποδυναμώσει σύντομα τη σχέση του ιδιαίτερου αυτού ζευγαριού.

Από τον σκηνοθέτη του «Ο Αγνωστος της Λίμνης», ένα ρομάντζο στις πιο αντίξοες συνθήκες, με πρεμιέρα στην Berlinale.

my big fat greek wedding 3

Γάμος αλά Ελληνικά 3 (My Big Fat Greek Wedding 3) της Νία Βαρντάλος

Η Τούλα και ο Ιαν παραμένουν παντρεμένοι. Νέος σταθμός στις περιπέτειές τους, ένα ταξίδι στην Ελλάδα, όπου εκτός από την επανασύνδεση με τους συγγενείς, η Τούλα ελπίζει να εντοπίσει τους φίλους του πατέρα της που έφυγε απ' τη ζωή.

Η οικογένεια Πορτοκάλος σε νέες περιπέτειες, που δεν περιλαμβάνουν μεν γάμο, αλλά φροντίζουν για την πατριδογνωσία. Ενα ωχ για κάθε ώπα.

Sick of Myself

Σιχάθηκα τον Εαυτό μου (Sick of Myself) του Κρίστοφερ Μπόργκλι

Αντι-ρομαντική κωμωδία για τις ανθρώπινες σχέσεις ή μια ωμή σάτιρα για τη διασημότητα, το φιλμ του Κρίστοφερ Μπόργκλι σχολιάζει καίρια την κυνική εποχή μας. Επίσημη συμμετοχή στο Ενα Κάποιο Βλέμμα του Φεστιβάλ Καννών το 2022. Από τις 14 Σεπτεμβρίου στις ελληνικές αίθουσες.

Η Σίγκνε και ο Τόμας διατηρούν μια αρρωστημένη, ανταγωνιστική σχέση, η οποία παίρνει μια άσχημη τροπή όταν ο Τόμας αποκτά ξαφνικά αναγνώριση για το καλλιτεχνικό του έργο. Γνήσια αντιδραστική, η Σίγκνε επιχειρεί απεγνωσμένα να ανακτήσει το στάτους της δημιουργώντας μια νέα, αδίστακτη περσόνα, η οποία τρέφεται από την προσοχή και τη συμπόνια των άλλων.

Μεταμφιεσμένη σε μια ταινία για μια δυσλειτουργική, τοξική σχέση, αυτή η «αντι-ρομαντική κωμωδία» είναι καταδικασμένη να γίνει επιδραστική, καθώς διατυπώνει ένα οξυδερκές σχόλιο για ένα συγκεκριμένο είδος μηδενιστικού ναρκισσισμού, χρησιμοποιεί ευφάνταστα τους κώδικες του «dead-pan», ανέκφραστου χιούμορ, αλλά και ακροβατεί στο επισφαλές νήμα που χωρίζει (ή ενώνει) την αμήχανη σάτιρα και με τη μεθοδική ωμότητα. Επίσημη συμμετοχή στο Ενα Κάποιο Βλέμμα του Φεστιβάλ Καννών το 2022. Από τις 14 Σεπτεμβρίου στις ελληνικές αίθουσες.

οι αχώριστοι the inseparables

Οι Αχώριστοι (The Inseparables) του Ζερεμί Ντεγκριζόν

Η ταινία ακολουθεί τις περιπέτειες του Ντον, μίας μαριονέτας με ανεξάντλητη φαντασία, που το έχει σκάσει από το κουκλοθέατρο, και του DJ Doggie Dog, ενός παρατημένου λούτρινου σκύλου που έχει ανάγκη από έναν φίλο, καθώς συναντιούνται στο Σέντραλ Πάρκ και ενώνουν τις δυνάμεις τους για μία επική περιπέτεια φιλίας στην Νέα Υόρκη.

Από τους σεναριογράφους animated επιτυχιών σταν τα «Toy Story», «Paw Patrol» και «Ο Μεγαλοπατούσας», μια από τις ακριβότερες ευρωπαϊκές παραγωγές κινουμένων σχεδίων. Προβάλλεται μεταγλωττισμένο στα ελληνικά.

το τέλειο γεύμα

Το Τέλειο Γεύμα του Αλέξανδρου Μερκούρη

Ολοι γνωρίζουμε ότι η Μεσογειακή Διατροφή είναι ευεργετική για την υγεία μας. Ομως, πώς ακριβώς συγκεκριμένα συστατικά της επηρεάζουν διαφορετικά μέρη του σώματός μας; Και πώς μια παράδοση αιώνων που βασίζεται στη λιτότητα και την εποχικότητα μπορεί να δώσει λύσεις σε ορισμένα από τα πιο σημαντικά προβλήματα του σύγχρονου κόσμου;

Το ντοκιμαντέρ μάς ταξιδεύει από την Ελλάδα και την Κύπρο στην Ιταλία, την Ισπανία, τη Γαλλία, την Αγγλία, τη Σουηδία και τις ΗΠΑ, για να αποκαλύψει τα μυστικά της Μεσογειακής Διατροφής. Οι βασικοί χαρακτήρες της ταινίας έχουν αφιερώσει τη ζωή τους στην κατανόησή της και προτείνουν «το τέλειο γεύμα» για την υγεία μας, αλλά και την υγεία του πλανήτη.

Πολυταξιδεμένο ντοκιμαντέρ που αποδομεί κι ερμηνεύει τη Μεσογειακή Διατροφή και τις ευεργετικές της ιδιότητες. Ειδικές προβολές με εκλεκτούς καλεσμένους - κλικάρετε εδώ για περισσότερα.

Manhattan 607

Μανχάταν (Manhattan) του Γούντι Αλεν

Ο Αϊζακ, ένας σεναριογράφος τηλεοπτικών κωμωδιών, περνάει την υπαρξιακή του κρίση. Η άνευ ουσίας επιφάνεια της δουλειάς του, οι συμβιβασμένες του φιλοδοξίες, οι καταστροφικές του σχέσεις με τις γυναίκες, το ανικανοποίητο εγώ του που τον οδηγεί να ξαπλώνει με μικρότερες ερωμένες ή στους καναπέδες ψυχαναλυτών - όλα χτυπούν κόκκινο στη νεύρωσή του και καταλήγουν σε μία κοινή αναπάντητη ερώτηση: «γιατί δεν είμαι ευτυχισμένος;»

To αριστούργημα του Γούντι Αλεν. Eνα ερωτικό γράμμα στη Νέα Υόρκη, ντυμένο με τη μουσική του Τζορτζ Γκέρσουιν.

oldboy 607

Oldboy του Παρκ Τσαν-γουκ

Ενας άνδρας αναζητά εκδίκηση για την αναίτια απαγωγή του και τον δεκαπενταετή εγκλεισμό του.

To φιλμ που σύστησε και καθιέρωσε ταυτόχρονα τον Παρκ Τσαν-γουκ διεθνώς. Σε επανέκδοση με νέες ψηφιακές κόπιες από τις 14 Σεπτεμβρίου.

Αναζητήστε στον κινηματογραφικό οδηγό του Flix όλες τις ταινίες που παίζονται ήδη στις αίθουσες, αυτές που έρχονται και για τις οποίες ανυπομονούμε περισσότερο, το τοπ-5 του Flix από τις νέες ταινίες της εβδομάδας και ώρες προβολών στις αίθουσες Αθήνας, Θεσσαλονίκης και ολόκληρης της Ελλάδας!