Φεστιβάλ / Βραβεία

Oscars 2014 / Οι προβλέψεις του Flix: Πρωτότυπο Σενάριο

στα 10

Από σήμερα και μέχρι τις 2 Μαρτίου όπου θα λάβει χώρα τη 86η Απονομή των βραβείων Οσκαρ, το Flix προβλέπει τους νικητές σε όλες τις κατηγορίες.

Flix Team
Oscars 2014 / Οι προβλέψεις του Flix: Πρωτότυπο Σενάριο

Δυστυχώς αυτή η κατηγορία του Πρωτότυπου Σεναρίου μοιάζει λίγο της παρηγορίας, αφού εκτός από το «Dallas Buyers Club» και το «Blue Jasmine» που έχουν στο τσεπάκι τους τα Οσκαρ ερμηνείας, οι τρεις υπόλοιπες ταινίες αν κερδίσουν παίζει να είναι και το μοναδικό βραβείο που θα πάρουν.

Τις περισσότερες πιθανότητες έχει το «Her» του Σπάικ Τζόουνς με τον ίδιο τον Τζόουνς να επιβραβεύεται για την πρωτοτυπία και την εφευρετικότητά του, ενώ στα ίσα απειλεί και το «American Hustle» με την υπογραφή του ίδιου του Ντέιβιντ Ο. Ράσελ και του Ερικ Γουόρεν Σίνγκερ. Αν φυσικά οι ψήφοι μοιραστούν ανάμεσα στα δύο αυτά σενάρια, ο Μπομπ Νέλσον του «Nebraska» μπορεί να ανεβεί στη σκηνή για να παραλάβει το Οσκαρ του.

Για την ιστορία, ο Γούντι Αλεν βρίσκεται εδώ με την 16η του υποψηφιότητα ως σεναριογράφος, έχοντας κερδίσει στο παρελθόν τρεις φορές - για το «Annie Hall» του 1977, για το «Η Χάνα και οι Αδερφές της» το 1986 και το «Μεσάνυχτα στο Παρίσι» το 2011.

Οι πέντε υποψηφιότητες για το Οσκαρ Καλύτερου Πρωτότυπου Σεναρίου είναι οι εξής:

Περισσότερες προβλέψεις:

Διαβάστε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την προοσκαρική κούρσα στο ειδικό τμήμα του Flix που ανανεώνεται συνεχώς.

Tags: OSCARS 2014