Industry

Ποιοι άταχτοι χάκαραν το HBO κι έκλεψαν το σενάριο του «Game of Thrones»;

στα 10

Και σας λέμε αλήθεια: και να μας το έδιναν, δεν θα το διαβάζαμε!

Ποιοι άταχτοι χάκαραν το HBO κι έκλεψαν το σενάριο του «Game of Thrones»;

Οι hackers της βιομηχανίας του θεάματος έχουν κι αυτοί τις δικές τους προτιμήσεις, το δικό τους στιλ. Αλλοι στοχεύουν σε κάτι φιλόδοξο, που θ' αναδείξει ή θα καταστρέψει καριέρες, όπως έγινε πριν δυο χρόνια με την εισβολή στα δεδομένα τής Sony. Αλλοι, πάλι, μάλλον επιδιώκουν να κλέψουν κάτι που... θ' απολαύσουν πραγματικά να διαβάσουν ή να δουν, κάτι που θα προκαλέσει πάθη online, κάτι σαν τις τρέχουσες και νέες σειρές του HBO!

Διαβάστε τα recaps της 7ης σεζόν «Game of Thrones» εδώ:

Οπως, λοιπόν, ανακοινώθηκε πια επίσημα, χάκερ έκλεψαν το δίκτυο του HBO, συνολικά 1,5 τεραμπάιτ δεδομένων και διέρρευσαν προσεχή επεισόδια από διάφορες σειρές, όπως το «Ballers» και το «Room 104» και, ανάμεσά τους και το σενάριο του επόμενου, 4ου επεισοδίου τού 7ου κύκλου «Game of Thrones»!

Διαβάστε ακόμη: Σόφι «Σάνσα» Τέρνερ: «Το τέλος του Game of Thrones θα είναι τρομακτικό!»

got 703 607

Φυσικά ο Ρίτσαρντ Πλέπλερ, ο CEO του HBO, έσπευσε να δηλώσει ότι γίνονται ηρωικές προσπάθειες αντιμετώπισης τής κλοπής κι ότι το κανάλι παίρνει πολύ σοβαρά την ευθύνη του να προστατεύει τα δεδομένα που του ανήκουν. «Το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε,» είπε ο Πλέπλερ, «είναι, δυστυχώς, γνώριμο στον κόσμο του οποίου αποτελούμε μέρος. Οπως και με κάθε άλλη δυσκολία που αντιμετωπίσαμε στην ιστορία μας, δεν έχω αμφιβολία ότι θα την ξεπεράσουμε κι αυτή με επιτυχία.»

Διαβάστε περισσότερα για το «Game of Thrones» εδώ και ραντεβού την ερχόμενη Δευτέρα για την ανασκόπηση του επεισοδίου #704.

Εν τω μεταξύ, δείτε εδώ το trailer του «Game of Thrones» #704, όπου η Ντενέρις νιώθει ότι χάνει και κάνει κάτι γι' αυτό:


Περισσότερο Game of Thrones