Buzz

Λίγο περισσότερο χρώμα στον κόσμο των νεκρών. Νέο τρέιλερ του «Coco» της Pixar

στα 10

Το νέο τρέιλερ του «Coco» μας πάει ένα ταξίδι στην μετά θάνατον ζωή. Και δείχνει πραγματικά πολύχρωμη!

Λίγο περισσότερο χρώμα στον κόσμο των νεκρών. Νέο τρέιλερ του «Coco» της Pixar

Με το «Cars 3» να ετοιμάζεται να βγει στις αίθουσες την άλλη βδομάδα, η Pixar κυκλοφόρησε ένα καινούργιο τρέιλερ για την δεύτερη, πολυαναμενόμη, της ταινία για φέτος το «Coco». Με ένα καστ να αποτελείται αποκλειστικά από λατίνους ηθοποιούς, η σκηνοθεσία είναι του Λι Ανκριτς, ο οποίος μας είχε δώσει παλιότερα το «Toy Story 3», και του Άντριαν Μολίνα, ο οποίος μας έδωσε το «Monsters University», και περιστρέφεται γύρω από την Μέρα των Νεκρών η οποία γιορτάζεται κάθε χρόνο στο Μεξικό. Πρόκειται για την ιστορία του 12χρονου Μιγκέλ (την φωνή του οποίου κάνει ο πρωτοεμφανιζόμενος Άντονι Γκονζάλες) ο οποίος ζει με την οικογένεια του σε ένα χωριό του Μεξικού. Αν και αυτός λατρεύει την μουσική, η οικογένειά του δεν την αντέχει ούτε λεπτό και την έχουν απαγορεύσει καθώς πιστεύουν πως αποτελεί κατάρα γι’ αυτούς.

Αποφασισμένος να σπάσει την κατάρα, και εμπνευσμένος από την μουσική του αγαπημένου του τραγουδιστή Ερνέστο ντε λα Κρουζ, ο Μιγκέλ πάει καταλάθος στην Χώρα των Νεκρών και εκεί συναντά τον Χέκτορ (Γκαέλ Γκαρσία Μπερνάλ) οι οποίοι παρέα θα προσπαθήσουν να ανακαλύψουν το μυστικό της οικογένειας του Μιγκέλ.

Διαβάστε ακόμα: Πριν το «Coco», γνωρίστε τον σκύλο Ντάντε, σε ένα καινούριο μικρού μήκους της Pixar

coco

coco

Κι ενώ το πρώτο τρέιλερ της ταινίας είχε καταφέρει να μας μαγέψει με την πολύχρωμη απεικόνιση του Κόσμου των Νεκρών, το νέο τρέιλερ, το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω, μας δίνει μια περισσότερη ιδέα γύρω από τους χαρακτήρες και την ιστορία της, χωρίς όμως να προδίδει πολλά.

Αυτό που μπορούμε να πούμε με σιγουριά πλέον είναι ότι η ταινία θα δείχνει υπέροχη. Οι τοποθεσίες, οι χαρακτήρες, όλα δείχνουν να είναι ένα χάρμα οφθαλμών και εμείς το μόνο που έχουμε να περιμένουμε είναι μέχρι και τον Νοέμβριο που θα κυκλοφορήσει η ταινία στις αίθουσες.


Διαβάστε ακόμη

coco poster

Tags: coco