Buzz

Ο Κλιντ Ιστγουντ ετοιμάζει νέο... «American Sniper» με τον Τομ Χανκς

στα 10

Αμερικανός πατριώτης, ηρωική δράση, η σκοτεινή πλευρά πίσω από τη δημοσιότητα, πραγματική ιστορία, σχετικό βιλίο. Και ο Τομ Χανκς. Η νέα ταινία του Κλιντ Ιστγουντ προβλέπεται ακόμα πιο οσκαρική.

Ο Κλιντ Ιστγουντ ετοιμάζει νέο... «American Sniper» με τον Τομ Χανκς

Το «American Sniper» του Κλιντ Ιστγουντ μπορεί να δίχασε την κριτική και την κοινή γνώμη, εντός κι εκτός Αμερικής, πάντως θριάμβευσε στο box office και βρέθηκε υποψήφιο για 6 Οσκαρ, κερδίζοντας εκείνο του Μοντάζ Ηχου. Μια τέτοια συνταγή, γιατί να την αλλάξει; Ετσι, ο Ιστγουντ ετοιμάζεται τώρα για μια παρεμφερή επανάληψη.

Xρόνια πολλά Κλιντ Ιστγουντ! Μαθήματα ζωής από έναν γίγαντα...

Η νέα του ταινία θα βασίζεται στην πραγματική ιστορία του Τσέσλεϊ «Σάλι» Σάλενμπεργκερ, όπως αυτή αποτυπώνεται στο βιβλίο του ίδιου και του Τζέφρι Ζάσλοου, «Highest Duty: My Search For What Really Matters». O Σάλενμπεργκερ ήταν ο πιλότος που όταν, τον Ιανουάριο του 2009, λίγο μετά την απογείωσή του από το αεροδρόμιο ΛαΓκάρντια της Νέας Υόρκης, το αεροπλάνο του προσέκρουσε σ' ένα σμήνος χήνες κι έπαθε μοιραίες βλάβες, κατάφερε να το προσγειώσει στον ποταμό Χάντσον, διασώζοντας και τους 155 επιβάτες και πλήρωμα. Ο Σάλενμπεργκερ ανακηρύχθηκε σε Αμερικανό ήρωα, το επίτευγμά του επονομάστηκε «το θαύμα του Χάντσον» και ο ίδιος κατάφερε να υπερβεί την αρνητική κριτική συναδέλφων του που έσπευσαν ν' αμαυρώσουν τη φήμη του. Κατά τις φήμες, το ρόλο του Σάλι θα ενσαρκώσει ο Τομ Χανκς, επιλογή όχι απλώς ταιριαστή, αλλά και πρόσφορη για την αντίστοιχη οσκαρική περίοδο.

Επειδή, προς το παρόν τουλάχιστον, η νέα ταινία του Κλιντ Ιστγουντ μας φέρνει ένα overdose λεβεντιάς, προτιμούμε, ώσπου να δούμε περισσότερα, να κοιτάζουμε αυτό:

Αυτή είναι η ώρα του Σκοτ Ιστγουντ

Διαβάστε ακόμη: