Buzz

To «A Star is Born» φεύγει από τα χέρια του Κλιντ Ιστγουντ και καταλήγει στον Μπράντλεϊ Κούπερ

στα 10

Αυτό θα πει φιλοδοξία. Ο Μπράντλεϊ Κούπερ είναι ο πιο σοβαρός υποψήφιος για να αναλάβει την εκ νέου κινηματογραφική διασκευή του «A Star is Born», με πρωταγωνιστή τον ίδιο και την Beyonce.

To «A Star is Born» φεύγει από τα χέρια του Κλιντ Ιστγουντ και καταλήγει στον Μπράντλεϊ Κούπερ

Ενα ακόμη ριμέικ του «A Star is Born» βρισκόταν στα σκαριά εδώ και χρόνια με τον Κλιντ Ιστγουντ στη θέση του σκηνοθέτη και πιθανή πρωταγωνίστρια τη Beyonce. Το σχέδιο, όμως, έδειχνε να ναυαγεί μετά από συνεχείς αναβολές, με τελευταία αυτή λόγω της εγκυμοσύνης της Beyonce και τον Ιστγουντ να σκηνοθετεί έκτοτε δύο ταινίες - το «Jersey Boys» και το «American Sniper» - και την Beyonce να γίνεται η ακόμη μεγαλύτερη σταρ της μουσικής όπως τη γνωρίζουμε σήμερα.

Οταν ρωτήθηκε ο Κλιντ Ιστγουντ τον περασμένο μήνα για το που ακριβώς βρίσκεται το πρότζεκτ είχε δηλώσει: «Συζήτησα αρκετές φορές με τους υπεύθυνους της Warner. To πρόβλημα ήταν ότι από την αρχή επέμεναν σε συγκεκριμένο κάστινγκ. Ηθελαν τη Beyonce που είναι πολύ διάσημη και είναι δύσκολο να βρει χρόνο για να βάλει την ταινία στο προγραμμά της. Αλλά δεν έχω εγκαταλείψει την ιδέα».

Οι νέες φήμες θέλουν τώρα τον Μπράντλεϊ Κούπερ - που συνεργάστηκε με τον Ιστγουντ στο «American Sniper», να αναλαμβάνει σκηνοθετικά το «A Star is Born», πάλι με τη Beyonce ως επιθυμητή πρωταγωνίστρια και τον ίδιο στο πλευρό της, στην τέταρτη κινηματογραφική μεταφορά της ιστορίας που γύρισε πρώτη φορά ο Γουίλιαμ Γουέλμαν το 1937, στη συνέχεια ο Τζορτζ Κιούκορ με τη Τζούντι Γκάρλαντ και τον Τζέιμς Μέισον το 1954 και ο Φρανκ Πίρσον το 1976 με την Μπάρμπρα Στρέιζαντ και τον Κρις Κριστόφερσον.

Bradley Cooper 607

Για τον πρωταγωνιστικό ρόλο υποψήφιοι μέσα στα χρόνια ήταν οι Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Γουιλ Σμιθ, Ρόμπερτ Ντάουνι Τζιούνορ, Τζον Χαμ, Ράσελ Κρόου και Κρίστιαν Μπέιλ, αλλά ο Μπράντλεϊ Κούπερ μοιάζει να είναι ο ιδανικός για να σταθεί στο πλευρό της Beyonce, μετά από το σερί των υποψηφιοτήτων του για Οσκαρ και την τεράστια επιτυχία του «American Sniper» που τον φέρνει νούμερο ένα σταρ της γενιάς του.

Σε κάποια φάση, υποψήφιος για το ρόλο ήταν και ο Τομ Κρουζ, με τον σεναριογράφο Γουιλ Φέτερς να δηλώνει πως ο πρωταγωνιστής του νέου «Star is Born» θα ήταν εμπνευσμένος από την ιστορία του Κερτ Κομπέιν.

Διαβάστε αναλυτικά: Ο Τομ Κρουζ θα ενσαρκώσει τον Κερτ Κομπέιν; Είμαστε σοβαροί;

Ο Μπράντλεϊ Κούπερ βέβαια έχει ήδη επιλέξει πρότζεκτ για το σκηνοθετικό του ντεμπούτο και αυτό δεν είναι άλλο από το «Honeymoon with Harry» με τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο, οπότε μέχρι να αξιωθεί και η Beyonce να βάλει ανάμεσά στις δουλειές της τον πρωταγωνιστικό ρόλο για το «A Star is Born» μπορούμε απλά να περιμένουμε...

Διαβάστε ακόμη: