Buzz

O Chewbacca επιχειρεί να αυτοκτονήσει, αλλά τον σώζει ο Χάρισον Φορντ!

στα 10

Σταματήστε ό,τι κάνετε. Δείτε το βίντεο συγχώρεσης και διάσωσης του Chewbacca από τον φίλο του Χάρισον Φορντ (υπό τους ήχους του «Hello» της Adele!)

O Chewbacca επιχειρεί να αυτοκτονήσει, αλλά τον σώζει ο Χάρισον Φορντ!

Οι φανατικοί του Star Wars ίσως γνωρίζετε την (spoof φυσικά) παρεξήγηση που είχε μετατρέψει τους πάλαι ποτέ αχώριστους φίλους Χάρισον Φορντ και Chewbacca σε αμίλητους, πεισμωμένους εχθρούς. Μάλιστα, σύμφωνα με τον Φορντ δεν ήταν απλή παρεξήγηση. Ηταν προδοσίας: «Μπάσταρδε, ήταν η γυναίκα μου και δεν μπόρεσες να κρατήσεις το μαλλιαρό σου μέλος μέσα στο παντελόνι σου» είχε ξεσπαθώσει στον Τζίμι Κίμελ.

Μη χάσετε κι αυτό! Ο Τζέι Τζέι Εϊμπραμς αποκαλύπτει τις πρώτες ακροάσεις για το «Star Wars: H Δύναμη Ξυπνάει»

chewbacca harrison ford jimmy kimmel 607

Φαίνεται πώς ο «You Wookie sack of shit!» θυμός του Χαν Σόλο επηρρέασε τον ευαίσθητο τριχωτό του φίλο, ο οποίος, χθες βράδυ, επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του, σκαρφαλώνοντας στην ταράτσα του El Capitan Theatre κι απειλώντας να σκάσει στη Λεωφόρο του Χόλιγουντ. Μόνο που στο El Capitan Theatre γυρίζονται τα επεισόδια του Jimmy Kimmel Live σόου, κι ο Κίμελ βγήκε να δει τι συμβαίνει.

chewbacca harrison ford jimmy kimmel 607 2

Θυμηθείτε επίσης: Chewbacca & Tζέι Τζέι Εϊμπραμς αναπαραστούν την κλασική σκηνή του «Η Λαίδη και ο Αλήτης»

Ως φανατικός του Star Wars θύμισε στον Chewie ότι έχει πολλά να ζήσει και να περιμένει 1 μήνα (για την πρεμιέρα του «Star Wars: H Δύναμη Ξυπνάει»), αλλά τίποτα δεν μπορούσε να μεταπείσει τον μαλλιαρό εξωγήινο για να παραμείνει μαζί μας - ή, τουλάχιστον, σ' έναν γαλαξία πολύ πολύ μακριά.

Απόλυτη συγκίνηση:«Chewie, we' re home»: reunion Χαν Σόλο & Chewbacca

chewbacca harrison ford jimmy kimmel 607 3

Μέχρι που εμφανίστηκε ο Χάρισον Φορντ. Βοήθησε και η Adele. Το «Hello» της έφερε πίσω μνήμες και όσα ακολούθησαν....

Ω, πατήστε το play!

.

Διαβάστε και δείτε τα πάντα για το «Star Wars: Episode VII - The Force Awakens»: