TV & STREAMING

Οι 25 καλύτερες τηλεοπτικές σειρές του 2015 σύμφωνα με το Rolling Stone

στα 10

To Rolling Stone ψηφίζει τις 25 καλύτερες τηλεοπτικές σειρές της χρονίας. Αρχίστε την αντίστροφη μέτρηση...

Οι 25 καλύτερες τηλεοπτικές σειρές του 2015 σύμφωνα με το Rolling Stone

Πιστό στο ραντεβού του, το Rolling Stone ξεκινάει την ανασκόπηση του 2015 με τις καλύτερες τηλεοπτικές σειρές. Διαφωνείτε, συμφωνείτε, αυτή είναι μια από τις πιο περιεκτικές λίστες της χρονιάς...

Κάντε κλικ εδώ για όλα τα best of του 2015. Λίστες, στιγμές, αναμνήσεις, απροσδόκητα trivia, κι όλα όσα ήταν σινεμά (και τηλεόραση) τη χρονιά που τελειώνει...

Narcos 607

25. Narcos (Netflix) / To «Narcos» έχει τόσο πολύπλοκες εκγκληματικές περιπέτεις που δεν θα πίστευες ότι συνέβησαν στ' αλήθεια. Μόνο που συνέβησαν.

Key & Peele

24. Key & Peele (Comedy Central) / Γέλασα επίσης με σχεδόν τα πάντα στην τελευταία σεζόν του «Key & Peele», που δεν σε έκανε να νιώθεις γλυκόπικρα γιατί αυτοί οι τύποι το τραβάνε στα άκρα τόσο ηρωικα για τόσο πολύ χρονο.

Halt and Catch Fire

23. Halt and Catch Fire' (AMC) / Το «Halt and Catch Fire» ήταν ήδη μια μαγευτική ιστορία για τους πρωτοπόρους των υπολογιστών στην προ-Mac εποχή των 80s, αλλά πραγματικά απογειώθηκε με τον δεύτερο κύκλο του...

Rick and Morty

22. Rick and Morty (Adult Swim) / Σαν την αδελφή ψυχή του, το εξίσου σκοτεινό «Bojack Horseman», το «Rick and Morty» είναι ένας παραλογισμός που όμως καλπάζει σε απίστευτες σκοτεινές συναισθηματικές περιοχές.

bloodline 607

21. Bloodline (Netflix) / To «Bloodline» κάνει όλες αυτές τις ηλιόλουστες παραλίες και τα ατίθασα κύματα να μοιάζουν σαν το πιο μίζερο τοπίο στη Γη.

Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Bloodline»

Game of Thrones 5 607

20. Game of Thrones (ΗΒΟ) / Μια πρόποση στην επόμενη χρονιά, καθώς αυτή η ιστορία έχει αναπάντητα ερωτήματα όπως ο Τζον Σνόου έχει πληγές από τις μαχαιριές.

Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Game of Thrones»

Louie 607

19. Louie (FX) / Καλύτερη στιγμή: Η νεαρή γυναίκα στο κατάστημα με τα κουζινικά που αντιμετωπίζει τον Λουις Σι Κέι και του υπενθυμίζει όλα τα μέσης ηλικίας άγχη του: «Είμαστε το μέλλον και δεν ανήκεις σε αυτό. Γιατί σε έχουμε ξεπεράσει.»

wet hot american summer 607

18. Wet Hot American Summer: First Day of Camp (Netflix) / ...το «First Day of Camp» είναι αυτού του είδους το κατόρθωμα - μια τρελή ιδέα που έμοιαζε καταδικασμένη να απογοητεύσει, ένα ντροπιαστικό ταξίδι στο παρελθόν, μόνο που κόντρα σε όλες τις πιθανότητες αποδείχθηκε το real thing.

Διαβάστε ακόμη: H καθόλου απαραίτητη, πολύ αστεία, τέρμα παρανοϊκή ύπαρξη του «Wet Hot American Summer: First Day of Camp»

The Leftovers 2

17. The Leftovers (ΗΒΟ) / Οσο πιο παράξενο γινόταν, τόσο πιο συναισθηματικά ακριβές ένιωθες ότι είναι.

Διαβάστε εδώ περισσότερα για το δεύτερο κύκλο του «The Leftovers»

jessica jones 607

16. Jessica Jones (Netflix) / Και μιλώντας για σούπερ δυνάμεις, η Κρίστεν Ρίτερ - η αφανής δεύτερης κλάσης ηθοποιός που δεν εμπιστευόσουν στο «Apartment 23» - πηγαίνει εδώ τόσο βαθιά, που το μόνο που μπορούμε να ελπίζουμε είναι να έχει ακόμη περισσότερη Τζόουνς μέσα της.

Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Jessica Jones»

Silicon Valley 607

15. Silicon Valley (HBO) / Με το μονομανές του φόκους στα πάνω και τα κάτω της εμμονής με την εργασία, μοιάζει πραγματικά με το «Mad Men» περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη κωμωδία της εποχής.

Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Silicon Valley»

Hannibal Season 3

14. Hannibal (AMC) / Κοιτώντας πίσω, ήταν πάντοτε αφηρημένα ψυχωτικό το γεγονός πως αυτή η σειρά κατάφερε να εγκριθεί από το NBC την πρώτη φορά...

Το «Hannibal» στα καλύτερα φινάλε της χρονιάς

Orange is the New Black 607

13. Orange is the New Black (HBO) / Ενα αφιέρωμα στην αφθονία των αξέχαστων χαρακτήρων - που μέσω τόσων αξέχαστων ηθοποιών έχουν την ευκαιρία να διηγηθούν τις ιστορίες τους.

You're the Worst

12. You're the Worst (FX) / Το πιο ωμό απ' όλα τα τηλεοπτικό σίτκομ, με την Γκρέτσεν της Αγια Κας και τον Τζίμι του Κρις Γκίρ σαν ένα ζευγάρι ή οτιδήποτε που μοιράζονται μια ζωή «δεν κάνω αισθήματα».

Διαβάστε εδώ περισσότερα για το δεύτερο κύκλο του «You're the Worst»

Bojack Horseman 607

11. Bojack Horseman (Netflix) / To αγαπημένο άλογο κινουμένων σχεδίων που τυχαίνει να είναι ένας σίτκομ σταρ που σιχαίνεται τον εαυτό του και ταυτόχρονα ένας απαίσιος άνθρωπος, πέρασε όλη τη σεζόν προσπαθώντας να κάνει το μεγάλο comeback στη βιογραφία του ηρωά του Secretariat, ένα πρότζεκτ που, όπως και όλα τα άλλα, αποδεικνύεται μια σπαραξικάρδια απογοήτευση.

John Oliver

10. Last Week Tonight With John Oliver (HBO) / Λέει σίγουρα κάτι για τις παρανοϊκές στιγμές που ζούμε ότι ο μόνος τηλεοπτικός δημοσιογράφος που μπορείς να εμπσιτευτείς είναι αυτός ο τζόκερ.

saul3

9. Better Call Saul (AMC) / Ποιος μπορούσε να προβλέψει ότι θα ήταν τόσο σπουδαίο; Στέκεται από μόνο του σαν ένα κωμικό νουάρ...

Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Better Call Saul»

Veep 607

8. Veep (HBO) / Από τη στιγμή που ο Αρμάντο Ιανούτσι τέλειωσε τον τελευταίο κύκλο με αυτό το cliffhanger της νύχτας των εκλογών, κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι θα ακολουθήσει στην προεδρία της Σελίνα. Αλλά παρακαλούμε, μια ακόμη τετραετία.

Fargo Season 2

7. Fargo (FX) / Είναι ένα αστυνομικό παραμύθι για την ενδοχώρα που διπλασιάζεται σαν ένα στιγμιότυπο για όλη τη χώρα.

Διαβάστε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το δεύτερο κύκλο του «Fargo»

Empire 2

6. Empire (FOX) / Πώς ακριβώς λειτουργούσαμε όλοι πριν γνωρίσουμε την Κούκι;

Διαβάστε περισσότερα για το δεύτερο κύκλο του «Empire»

Difficult People 607

5. Difficult People (Hulu) / Η πιο ιδιοφυής νέα κωμωδία της χρονιάς, με πρωταγωνιστές δύο από τα πιο ξεκαρδιστικά αποκρουστικά φρικιά.

The Americans 607

4. The Americans (FX) / Η Κέρι Ράσελ και ο Μάθιου Ρις είναι δύο μυστικοί Σοβιετικοί πράκτορες στα προάστια της Ουάσινγκτον στις αρχές των 80s. Η οικογενειακή τους ζωή βασίζεται στα ψέματα και στις προδοσίες - το οποίο είναι ακριβώς αυτό που τους κάνει αυθεντικούς Αμερικάνους.

Broad City

3. Broad City (Comedy Central) / H Αμπι και η Ιλάνα μπορεί να μην έχουν ιδέα τις κάνουν με τις ζωές τους, αλλά όσο έχουν η μία την άλλη, είναι οι πιο σκληρές γκόμενες όπου κι αν βρεθούν.

Mad Men 607

2. Mad Men (AMC) / Και αυτή η ευφυής τελική σκηνή - όπου ο Ντον έχει τη δική ζεν στιγμή σε ένα λόφο πάνω στο Μπιγκ Σερ, όπου μπορείς να δει το φως και μοιάζει σαν Coca Cola. Γαμω΄το, θα μου λείψουν αυτοί οι μπάσταρδοι...

Ενα από τα καλύτερα φινάλε της χρονιάς ανήκει στο «Mad Men»

Mr. Robot 607

1. Mr. Robot (USA) / To «Mr. Robot» είναι με ευκολία το πιο θαρραλέο δράμα της χρονιάς - ένα πανκ ψυχολογικό θρίλερ για το σαμποτάζ κατά των πολυεθνικών, τη ψηφιακή παράνοια και τα βαριά ναρκωτικά.

Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Mr. Robot»


H τηλεοπτική ανασκόπηση του Flix για το 2015:


Κάντε κλικ εδώ για όλα τα best of του 2015. Λίστες, στιγμές, αναμνήσεις, απροσδόκητα trivia, κι όλα όσα ήταν σινεμά (και τηλεόραση) τη χρονιά που τελειώνει...