TV & STREAMING

Μάρτιος στον ΟΤΕ ΤV - Οι επιλογές του Flix

στα 10

Ο Μάρτιος στον ΟΤΕ ΤV είναι μια τηλεοπτική ανοιξη.

Flix Team
Μάρτιος στον ΟΤΕ ΤV - Οι επιλογές του Flix

Ο Μάρτιος στον OTE TV είναι αφιερωμένος στα παιχνίδια εξουσίας, τον απόλυτο τρόμο, τη generation x και μια ταινία - φαινόμενο που φτάνει σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση ακριβώς τη στιγμή που χρειάζεται για να ξυπνήσει τα πάθη και τα αισθήματα. Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για να υποδεχθείτε την τηλεοπτική... άνοιξη.

House of Cards 4 607

Νέο κανάλι στον ΟΤΕ ΤV αποκλειστικά αφιερωμένο στο «House of Cards»

Από τις 3 Μαρτίου είναι στον αέρα το νέο pop up κανάλι «House of Cards» στον OTE TV (το πρώτο σε όλον τον κόσμο), αποκλειστικά αφιερωμένο στην τηλεοπτική σειρά που προβάλλεται στην Ελλάδα από τον OTE TV. Το νέο κανάλι προβάλλει τους τρεις πρώτους κύκλους της σειράς, αλλά και τον τέταρτο ο οποίος έκανε πρεμιέρα την Παρασκευή 4 Μαρτίου στις 12 τα μεσάνυχτα, λίγες ώρες μετά την Αμερική, ενώ γνωρίζουμε ήδη πως ο OTE TV έχει εξασφαλίσει και τον πέμπτο κύκλο της σειράς. Διαβάστε εδώ λεπτομέρειες για το κανάλι «House of Cards».

Babadook 607

Αφιέρωμα στον Τρόμο - Κάθε Τρίτη δύο ταινίες back to back στο OTE CINEMA 2

Ολες οι Τρίτες του Μαρτίου στον OTE TV είναι Τρίτες τρόμου με δύο ταινίες back to back που υπόσχονται να σας προκαλέσουν ανατριχίλες. Την 1η Μαρτίου βλέπουμε το «Hide & Seek» με τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο σε έναν αναπάντεχο ρόλο και το «In Fear» του Τζέρεμι Λόβερινγκ. Την Τρίτη 8 Μαρτίου βλέπουμε το δημοφιλές «Species» από τη δεκαετία του '90 και το «As Above So Below» του Τζον Ερικ Ντόουντλ. Την Τρίτη 15 Μαρτίου βλέπουμε το cult «The Medusa Touch» από το 1978 με τον Ρίτσαρντ Μπάρτον και το ισραηλινό φιλμ που λάτρεψε ο Κουέντιν Ταραντίνο με τίτλο «Big Bad Wolves». Στις 22 Μαρτίου βλέπουμε δύο από τα πιο εξέχοντα δείγματα της νέας γενιάς του τρόμου παγκοσμίως: το «Babadook» της Τζένιφερ Κεντ (φωτό) και το «Purge: Anarchy» του Τζέιμς ΝτεΜόνακο. Και στις 28 Μαρτίου βλέπουμε το «The Town that Dreaded Sundown» και το «Fright Night 2», ολοκληρώνοντας τις Τρίτες του τρόμου όλο το Μάρτιο στο ΟΤΕ CINEMA 2, φυσικά μετά τις δέκα το βράδυ...

Bridesmaids 607

Φιλενάδες (Bridesmaids) του Πολ Φέιγκ - 6 Μαρτίου στο ΟΤΕ CINEMA 1HD

Η Ανι δεν είναι και στην καλύτερη φάση της ζωής της καθώς έχει ξεμείνει τόσο από λεφτά όσο και από σχέση… Οταν όμως μαθαίνει πως η καλύτερη φίλη της αρραβωνιάστηκε, κάνει τα αδύνατα δυνατά να είναι η καλύτερη παράνυμφος που θα μπορούσε να υπάρξει! Αυτό όμως αποδεικνύεται αρκετά δύσκολο δεδομένων των υπολοίπων, άγνωστων στην Ανι, γυναικών που απαρτίζουν την παρέα της μελλόνυμφης και οι οποίες με τη σειρά τους διεκδικούν τον τίτλο της καλύτερης παρανύμφου, κάνοντας τη ζωή της Ανι ακόμα δυσκολότερη... «Οχι πια ρομαντικές κομεντί» μοιάζει να είναι το σύνθημα στις «Φιλενάδες», αφού μια από τις καλύτερες φρέσκες κωμικούς του «Saturday Night Live», η Κρίστεν Γουίγκ έχει τα κότσια, την κωμική κοψιά και το ταλέντο στο γράψιμο, για να στήσει μια κωμωδία που κοιτάζει με κυνισμό, αλλά και αγάπη κι ευτυχώς, δίχως γλυκανάλατες κοριτσίστικες αμπελοφιλοσοφίες, τις σχέσεις των ηρωίδων της. Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix για τις «Φιλενάδες».

Αρχαιολόγος 607

Η Αρχαιολόγος του Κίμωνα Τσακίρη - 6 Μαρτίου στις 21.00 στο ΟΤΕ HISTORY

Μια ελεγχόμενη έκρηξη με δυναμίτη σπάει τον βράχο κι ό,τι ιστορία αυτός περικλείει. Μια γυναίκα, μόνη, περικυκλωμένη από φύση, χώμα, βλάστηση και… νερό, στέκεται και κοιτάζει την ήρεμη λίμνη. Η αρχή και το φινάλε του νέου ντοκιμαντέρ του Κίμωνα Τσακίρη δε θα μπορούσαν να είναι πιο… παραπλανητικά και, ταυτόχρονα, πιο γεμάτα με σημασία. Η «αρχαιολόγος» της ταινίας, η γυναίκα που κοιτάζει σιωπηλά το νερό, είναι η Γεωργία Καραμήτρου - Μεντεσίδη, Προϊσταμένη της Λ΄Εφορείας Αρχαιοτήτων. Δουλεύοντας σε ανασκαφή στις κοιλάδες του Αλιάκμονα, βρέθηκε να μάχεται με τίποτε λιγότερο από τη ροή του χρόνου, γνωρίζοντας ότι σε δυο μήνες ο χώρος θα μετατραπεί σε λίμνη και τα ευρήματα θα πνιγούν στο νερό, από το υπό κατασκευή φράγμα Ιλαρίωνα της ΔΕΗ. Η προσπάθειά της είναι να ολοκληρωθεί όσο γίνεται μεγαλύτερο μέρος του σωστικού της έργου – που, άλλωστε, γίνεται με χρηματοδότηση της ΔΕΗ – το οποίο, δυο τρεις μήνες πριν λήξει αναγκαστικά, βρίσκεται στο πιο αποδοτικό του στάδιο. Ο Κίμων Τσακίρης, σκηνοθέτης του «Sugartown: Οι Γαμπροί», γίνεται δρομέας στο πλάι της Αρχαιολόγου, αγωνιζόμενος να προλάβει την καταγραφή της δουλειάς της ανασκαφής, μιλώντας ταυτόχρονα για τη θέση του ατόμου στην ιστορία και για τη σπανιότητα και τη σημασία της προσωπικής ευθύνης. Η κάμερα του Τσακίρη δεν παρεμβαίνει, ούτε και οι ιδέες του: απλώς αποτυπώνουν, με παρατηρητικότητα, ευαισθησία, χιούμορ κι έναν χαμηλών τόνων λυρισμό κι αυτό είναι αρκετό. Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix για την «Αρχαιολόγο».

fifty shades of grey 607

Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι (Fifty Shades of Grey) της Σαμ Τέιλορ-Τζονσον - 20 Μαρτίου στο ΟΤΕ CINEMA 1HD

Η Αναστάζια (Ανα if you're nasty) Στιλ είναι τελειόφοιτη αγγλικής λογοτεχνίας, άρα, όπως επαναλαμβάνει, φύσει ρομαντική, κορίτσι αθώο που βγάζει χαρτζιλίκι σ' ένα κατάστημα με είδη κιγκαλερίας. Πώς τα φέρνει η τύχη και γνωρίζει τον Κρίστιαν Γκρέι, ζάπλουτο επιχειρηματία, με έντονο σεξ απίλ αλλά και μια μελαγχολία που ποτέ δεν αφήνει το πρόσωπό του. Οι δυο τους θα ξεκινήσουν, δοκιμαστικά, μια «αλλιώτικη» σχέση: η Ανα είναι παρθένα, ο Κρίστιαν είναι σαδομαζοχιστής κι ανάμεσα στις δυο καταστάσεις πρέπει να βρεθεί μια γέφυρα. Μαντέψτε: μπορεί η γέφυρα να είναι η αγάπη! H ταινία «φαινόμενο» με την απίστευτη εισπρακτική επιτυχία και όλο το σκανδαλιστικό υπόβαθρο για να γίνει το απόλυτο ρομάντζο των 00s. Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix για το «Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι».

Viva La Liberta! 607

Ζήτω η Ελευθερία (Viva la Liberta!) του Ρομπέρτο Αντό - 21 Μαρτίου στο OTE CINEMA 2

Ο Ενρίκο Ολιβέρι είναι ο Γενικός Γραμματέας του σοσιαλιστικού κόμματος της ιταλικής αντιπολίτευσης. Το κόμμα του βρίσκεται στα πρόθυρα του να κατακτήσει τη λαϊκή ψήφο, αλλά η μεγάλη ευθύνη της προοπτικής της ανάληψης της εξουσίας τον τρομοκρατεί τόσο που τον αναγκάζει, σε βαθειά κατάθλιψη, να εξαφανιστεί από τη δημοσιότητα και την οικογένειά του και να βρει καταφύγιο στο σπίτι μιας παλιάς αγάπης του στο Παρίσι. Ο πιστός σύμβουλός του και η σύζυγός του, προκειμένου ν’ αποφευχθεί η κρίση χωρίς κανείς να καταλάβει το παραμικρό, στρατολογούν στη θέση του τον δίδυμο αδελφό του, Τζιοβάνι, ολόιδιο εμφανισιακά, διαμετρικά αντίθετο πολιτικά. Ο Τζιοβάνι είναι ένας διπολικός φιλόσοφος, αλλά απόλυτα ειλικρινής με τους πολίτες, μαγνητικός ομιλητής, απελευθερωμένος ηθικά και κοινωνικά, με λίγα λόγια ο ιδανικός ηγέτης της παράταξης! Ο Ρομπέρτο Αντό διασκευάζει για το σινεμά το δικό του μυθιστόρημα, παρουσιάζοντας μια πολιτική σάτιρα ανάμεσα στην καταγγελία και στο παραμύθι, βγαλμένη από την ιταλική επικαιρότητα και, ταυτόχρονα, κατάλληλη για «εφαρμογή» σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή χώρα είναι σήμερα αντιμέτωπη με οικονομικά, κοινωνικά και κυρίως κυβερνητικά προβλήματα, κατ’ εξοχήν την Ελλάδα: βλέποντας το λαβύρινθο δολοπλοκιών, την αμηχανία στη λήψη αποφάσεων, την απόσταση ανάμεσα στην καθημερινή πραγματικότητα των πολιτών – ψηφοφόρων και των πολιτικών τους εκπροσώπων, συχνά ο θεατής αισθάνεται ότι παρακολουθεί μια ταινία βγαλμένη από τη σημερινή Ελλάδα, αν μόνο κάποιος είχε ασχοληθεί να την κάνει. Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix για το «Ζήτω η Ελευθερία».

Cobain: Montage of Heck 607

Cobain: Montage of Heck του Μπρετ Μόργκεν - 27 Μαρτίου στο ΟΤΕ CINEMA 4HD

Ενα από τα πιο πολυσυζητημένα μουσικά ντοκιμαντέρ των τελευταίων χρόνων, το οδοιπορικό του Μπρετ Μόργκεν στη ζωή, το έργο, την άνοδο και την πτώση του frontman των Nirvana και του απόλυτου ειδώλου της generation X, προκάλεσε διαμάχες ανάμεσα στους φανατικούς του συγκροτήματος, ζωηρές αντιπαραθέσεις για τη «σφραγίδα» που έδωσε η χήρα του Κομπέιν, Κόρτνεϊ Λοβ, η οποία πρωταγωνιστεί στο ντοκιμαντέρ από αρχειακό υλικό αλλά και μιλώντας όπως είναι σήμερα και χαιρετίστηκε ως ένα κινηματογραφικό «γεγονός». Αποδεικνύοντας πως το όνομα του Κερτ Κομπέιν παραμένει συνώνυμο μιας ολόκληρης φιλοσοφίας πάνω στη ζωή, τον έρωτα, την τέχνη και το θάνατο. Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix για το «Cobain: Montage of Heck».

South of Hell 607

Νέες σειρές στον ΟΤΕ ΤV

Τον Μάρτιο ξεκινούν στον ΟΤΕ ΤV δύο νέες σειρές που φιλοδοξούν να βρουν θέση στις αγαπημένες σας τηλεοπτικές συνήθειες. Στο «Heartbeat» (πρεμιέρα στις 24 Μαρτίου στις 22.00 στο OTE CINEMA 4HD) παρακολουθούμε την Μελίσα Τζορτζ στο ρόλο μιας διάσημης καρδιοχειρούργου που προσπαθεί να ισορροπήσει ανάμεσα στις απαιτήσεις του επαγγέλματός της και την προσωπική της ζωή, βασισμένο στην αληθινή ζωή της Δρ. Κάθι Μαλιάτο. Στο «South of Hell» (φωτό - πρεμιέρα 25 Μαρτίου στις 23.00 στο OTE CINEMA 4HD) η Μίνα Σουβάρι είναι μια επι πληρωμή κυνηγός δαιμόνων που βρίσκεται στο Τσάρλεστον, τον ιδανικό τόπο για να έρθει αντιμέτωπη με τα πολλά πρόσωπα του κακού.

Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα, τις πρεμιέρες και τις τηλεοπτικές σειρές στο επίσημο site του OTE TV.

Tags: OTE TV