Buzz

Η Ζόι Κράβιτς μιλά για τα άγρια νιάτα της και την πάλαι ποτέ «μαμά» Νικόλ Κίντμαν

στα 10

Η Ζόι Κράβιτς, κόρη του Λένι, πάλαι ποτέ αρραβωνιαστικού της Νικόλ Κίντμαν, μιλά για τους κύκλους της ζωής που την έφεραν ξανά συμπρωταγωνίστριά της στο «Big Little Lies»...

Η Ζόι Κράβιτς μιλά για τα άγρια νιάτα της και την πάλαι ποτέ «μαμά» Νικόλ Κίντμαν

Είναι ένα από τα κορίτσια που έγινε instant star, όχι μόνο γιατί έχει κληρονομήσει τα εξωτικά γονίδια των γονιών της (Λένι Κράβιτς και Λίζα Μπονέ), αλλά γιατί έχει προσωπική γοητεία, αυτοπεποίθηση και μαγνητισμό, ώστε να κλέβει τις σκηνές της όπου κι αν εμφανίζεται.

Διαβάστε ακόμη: Η Λένα Πλάτωνος είναι «dope, dope, dope» στο τηλεοπτικό «High Fidelity» με τη Ζόι Κράβιτς

Στο «Big Little Lies», τη σειρά του ΗΒΟ που άφησε αίσθηση φέτος όσο καμία άλλη, η Ζόι Κράβιτς βρέθηκε να συμπρωταγωνιστεί με την Νικόλ Κίντμαν, μία γυναίκα που τους δένει ένα κοινό (όχι πλέον μυστικό) παρελθόν: η Νικόλ ήταν για λίγο χρονικό διάστημα αρραβωνιασμένη με τον μπαμπά Λένι Κράβιτς, την εποχή που είχε χωρίσει από τον Τομ Κρουζ και πριν γνωρίσει τον τωρινό της σύζυγο, Κιθ Ερμπαν.

Η κριτική του Flix: To «Big Little Lies» φτιάχνει αλήθειες από τα ψέματα

ΖΟΕ 607

Πόσο παράξενο ήταν που συναντήθηκαν στο πλατό του "Big Little Lies"; «Νομίζω ότι η Νικόλ είχε ξεχάσει ότι ελάχιστοι γνώριζαν τότε για αυτό τον αρραβώνα. Είχα να τη δω πάρα πολλά χρόνια, όμως για κάποιο καιρό μέναμε στο ίδιο σπίτι. Ημουν 12-13 χρονών και με πήγαινε σινεμά. Ηταν υπέροχη μαζί μου...»

Πόσο δύσκολο το casting για μία κόρη διάσημου ζευγαριού; «Ω, δεν είχε καμία σημασία. Το θέμα δεν ήταν το όνομά μου, αλλά το χρώμα μου. Οι σκηνοθέτες με απέρριπταν χωρίς καν ακρόαση με τη δικαιολογία ότι «ο ρόλος δεν είναι urban». Θα με φωνάξουν για το ρόλο της γυναίκας του μαύρου ήρωα. Είναι εξωφρενικό, αλλά ακόμα πιστεύουν ότι το μαύρο κορίτσι χρειάζεται να ζευγαρώσει με τον μαύρο ήρωα. Κι όλοι οι υπόλοιποι είναι λευκοί. Είναι τρελό...»

ΖΟΕ 607 1

Γιατί λέει ότι υπήρξε άγριο νιάτο; «Γιατί έμεινα μόνη μου από τα 17 μου. Και τα έκανα όλα. Ολα. Είχα μεγαλύτερους φίλους, με έβαζαν στα clubs. Πειραματίστηκα, τα δοκίμασα όλα και χόρτασα. Δεν έχω πια απωθημένα. Τώρα κάθομαι σπίτι μου και βλέπω Netflix...»

Διαβάστε ακόμα:

ΖΟΕ 607 2