Buzz

Η νέα ταινία της Λιν Ράμσεϊ έχει κάτι από «Ταξιτζή»

στα 10

Το «You Were Never Really Here» της Λιν Ράμσεϊ ετοιμάζεται για το Φεστιβάλ Καννών και οι πρώτες φωτογραφίες του Γιοακίν Φίνιξ από την ταινία μυρίζουν βραβεία.

Η νέα ταινία της Λιν Ράμσεϊ έχει κάτι από «Ταξιτζή»

Εχουν περάσει έξι χρόνια απ' όταν η Λιν Ράμσεϊ, με το «Πρέπει να Μιλήσουμε για τον Κέβιν», πάτησε το κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Καννών, έξι χρόνια απ' όταν έκανε ταινία. Φέτος, η Σκωτσέζα σκηνοθέτης επανέρχεται με μια ακόμα διασκευή μυθιστορήματος, με μια ταινία που φτάνει με εξαιρετικά διαπιστευτήρια.

Διαβάστε ακόμη: Αυτό είναι το επίσημο πρόγραμμα του 70ού Φεστιβάλ Καννών

Το φιλμ λέγεται «You Were Never Really Here» και πρωταγωνιστεί ο Γιοακίν Φίνιξ. Δεν είναι μόνο το σκοτεινό ταλέντο του που φέρνει στο μυαλό τον Ρόμπερτ ντε Νίρο, είναι κυρίως η στα όρια της παράνοιας επιδίωξη της αυτοδικίας του ήρωα της ταινίας που παραπέμπει σ' ένα σύγχρονο «Ταξιτζή». Οι λίγες πρώτες φωτογραφίες της ταινίας μόλις κυκλοφόρησαν και, ενώ η σύνοψη δεν έχει ακόμα δημοσιευτεί, διαβάζουμε τη σύνοψη του ομότιτλου βιβλίου του Τζόναθαν Εϊμς, στο οποίο βασίζεται το «You Were Never Really Here»: Πρώην πεζοναύτης και πράκτορας του FBI, ο Τζο έχει δει υπερβολικά πολλά εγκλήματα μπροστά του, έχει βιώσει υπερβολικά πολλά τραύματα κι όχι μόνο στην επαγγελματική του ζωή. Μοναχικός και κατατρεγμένος, προτιμά να είναι αόρατος. Δεν επιτρέπει στον εαυτό του ούτε φιλίες, ούτε έρωτες και βγάζει τα προς το ζην διασώζοντας νεαρά κορίτσια από τη θανατηφόρα λαβή του πληρωμένου σεξ. Ομως όταν ένας υψηλά ιστάμενος πολιτικός από τη Νέα Υόρκη τον προσλαμβάνει για να απεγκλωβίσει την έφηβη κόρη του από έναν οίκο ανοχής στο Μανχάταν, ο Τζο αποκαλύπτει έναν ιστό διαφθοράς που ίσως ούτε κι εκείνος να μην μπορεί να ξεμπλέξει. Οταν οι άντρες που τον καταδιώκουν παγιδεύουν το μόνο άνθρωπο που σημαίνει κάτι για τον Τζο, εκείνος καταπατά τον όρκο του να μη βλάψει ποτέ πια κανέναν. Αν κάποιος μπορεί να φτάσει στην αλήθεια σκοτώνοντας, αυτός είναι ο Τζο.

Δείτε παρακάτω τις πρώτες φωτογραφίες από το «You Were Never Really Here» της Λιν Ράμσεϊ.

you were never really here 607

you were never really here 607

you were never really here 607

Δείτε ακόμη: Η Σοφία Κόπολα σκηνοθετεί διάσημες γυναίκες από 18 μέχρι 73 ετών μόνο με τα εσώρουχά τους