Buzz

Εμα Στόουν και Τζέσι Πλέμονς στο «Bugonia» του Γιώργου Λάνθιμου

στα 10

Μετά τις «Ιστορίες Καλοσύνης» ο Λάνθιμος είναι ήδη έτοιμος για την επόμενή του ταινία.

Εμα Στόουν και Τζέσι Πλέμονς στο «Bugonia» του Γιώργου Λάνθιμου

Lanthimos can't stop, won't stop.

Φρέσκος από την πρεμιέρα του της νέας του ταινίας «Ιστορίες Καλοσύνης» στις Κάννες, ανακοινώθηκε πως ετοιμάζει ήδη τη νέα του ταινία με τίτλο «Bugonia», φυσικά και πάλι με πρωταγωνίστρια την Εμα Στόουν και μαζί της έρχεται και ο συμπρωταγωνιστής της στην τελευταία ταινία του Λάνθιμου, Τζέσι Πλέμονς.

Διαβάστε ακόμα: Κάννες 2024: Λίγες ακόμη «Ιστορίες Καλοσύνης» από το στόμα του Γιώργου Λάνθιμου και των πρωταγωνιστών του

λάνθιμος

Η ταινία θα είναι το αμερικάνικό remake της επιτυχίας του 2003 σε σκηνοθεσία του Τζανγκ Τζουν-γουάν «Save the Green Planet», μια μαύρη κωμωδία που αφηγείται την ιστορία δυο νεαρών που απαγάγει και βασανίζει μια επιχειρηματία που πιστεύουν ότι είναι μέρος μιας εξωγήινης εισβολής. Η Στόουν θα παίξει την επιχειρηματία και ο Πλέμονς τον έναν από τους δυο απαγωγείς, μένει να δούμε ποιος θα είναι ο δεύτερος.

Το «Bugonia» θα γραφτεί από τον Γουίλ Τρέισι, γνωστό για τα «Succession» και «The Menu», πρώτη ταινία του Λάνθιμου που δεν έχει γραφτεί ή δεν συνυπογράφει ο Λάνθιμος και οι συνήθεις συνεργάτες του, Ευθύμης Φιλίππου ή Τόνι ΜακΝαμάρα. Η ταινία θα είναι μια παραγωγή της Focus Features, άλλη μια πρωτιά για τον Λάνθιμο μιας και οι προηγούμενες ταινίες του είχαν κυκλοφορήσει από την Searchilight Pictures ή την A24.