Buzz

Ο Γιώργος Λάνθιμος ήταν ένα βήμα πριν σκηνοθετήσει επεισόδιο του «Black Mirror»

στα 10

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη του, ο Γιώργος Λάνθιμος αποκάλυψε πως τον προσέγγισαν να σκηνοθετήσει ένα επεισόδιο της δημοφιλούς σειράς ανθολογίας «Black Mirror», κάτι που δυστυχώς έμεινε απλά ως ιδέα.

Ο Γιώργος Λάνθιμος ήταν ένα βήμα πριν σκηνοθετήσει επεισόδιο του «Black Mirror»

Μια από τις πιο δημοφιλής σειρές ανθολογίας του Netflix, το «Black Mirror», έχει καταφέρει να κεντρίσει το ενδιαφέρον αρκετών μεγάλων σκηνοθετών, ανάμεσά τους και της Τζόντι Φόστερ και του Τζον Χίλκοουτ, οι οποίοι και θα σκηνοθετήσουν ένα επεισόδιο της καινούργιας σεζόν. Και μπορεί ο τέταρτος κύκλος να βρίσκεται προ το πυλών, αλλά έγινε γνωστό πως και ο Γιώργος Λάνθιμος πως ήταν πολύ κοντά στο να προσθέσει κι ένα επεισόδιο της σειράς στο εξαιρετικό βιογραφικό του.

Διαβάστε ακόμα: O Γιώργος Λάνθιμος μιλάει στο Flix για το «Θάνατο του Ιερού Ελαφιού»

black mirror

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή του στην αγγλική εφημερίδα The Independent, ο Ελληνας σκηνοθέτης δήλωσε πως τον είχε προσεγγίσει ο δημιουργός της σειράς Τσάρλι Μπρούκερ για να σκηνοθετήσει ένα από τα επεισόδια της καινούργιας σεζόν, η οποία αναμένεται να κάνει την πρεμιέρα της μέχρι το τέλος του 2017 στο Netflix. «Το συζητήσαμε. Δεν καταφέραμε τελικά να κάνουμε κάτι, αλλά συναντήθηκα με τα παιδιά. Θα ήταν πολύ ενδιαφέρον», δήλωσε ο Λάνθιμος. Βέβαια ο ίδιος παραμένει ανοιχτός στην ιδέα να σκηνοθετήσει ένα επεισόδιο της σειράς λέγοντας πως «ίσως κάποια στιγμή στο μέλλον».

Επίσης, ανάμεσα σε άλλα, ο Λάνθιμος δήλωσε πως φλερτάρει και με την ιδέα να μεταφέρει την ταινία του «Αλπεις» στην μικρή οθόνη λέγοντας πως «σκέφτομαι την ιδέα να κάνω μια σειρά με την υπόθεση της ταινίας “Αλπεις”, επειδή είναι ένα φιλμ που δεν είδε κανένας». Ισως κάνει ένα επεισόδιο για το «Black Mirror» βασισμένο στις «Αλπεις»; Πάντως το μόνο σίγουρο πως η κινηματογραφική του ματιά και η ατμόσφαιρα των ταινιών του είναι κάτι που ταιριάζει τέλεια στο δυστοπικό σύμπαν του «Black Mirror».

Η νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου «Ο Θάνατος του Ιερού Ελαφιού» προβάλλεται ήδη στις αίθουσες από την Feelgood. Διαβάστε την γνώμη του Flix για την ταινία.

Διαβάστε ακόμη: