Φεστιβάλ / Βραβεία

«Είναι οι ορμόνες». Πρώτο κλιπ του «The Killing of a Sacred Deer» του Γιώργου Λάνθιμου

στα 10

Στα 20 μόλις δευτερόλεπτα που διαρκεί το πρώτο κλιπ της ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου είναι τόσο υπέροχα περίεργo όσο περιμένει κανείς.

«Είναι οι ορμόνες». Πρώτο κλιπ του «The Killing of a Sacred Deer» του Γιώργου Λάνθιμου

Λίγες μέρες πριν την μεγάλη του πρεμιέρα στις Κάννες, στις 22 Μαΐου, κυκλοφόρησε το πρώτο κλιπ της ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου «The Killing of a Sacred Deer», της δεύτερης ξενόγλωσσης ταινίας του μετά το «The Lobster», το οποίο είχε κερδίσει δυο χρόνια πριν το ειδικό βραβείο της επιτροπής.

Μετά το τεράστιο buzz που προκάλεσε η ταινία με το πρώτο της υπέροχο πόστερ και έκανε τους πάντες στην Κρουαζέτ να μιλάνε γι’ αυτήν, το πρώτο κλιπ έρχεται για να μας δώσει μια γεύση για το τι μπορούμε να περιμένουμε από αυτή.

Διαβάστε ακόμα: «The Favourite»: Λεσβιακά τρίγωνα και άλλα «βασιλικά» στη νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου

Τα περίπου 20 δευτερολέπτων τα οποία διαρκεί το πρώτο κλιπ, είναι τόσο περίεργα όσο περιμένει κανείς, καθώς δείχνει τον Κόλιν Φάρελ να υποδύεται έναν γιατρό όπου λέει σε έναν νεαρό ασθενή πως έχει περισσότερες τρίχες από εκείνον επειδή είναι μεγαλύτερός του, και καταλήγει με τον νεαρό να επιμένει να βγάλει το πουκάμισό του για να του δείξει τις τρίχες του…

Στην ταινία συμπρωταγωνιστούν και η Νικόλ Κίντμαν και η Αλίσια Σίλβερστοουν, με τον Ευθύμη Φιλίππου να υπογράφει ξανά το σενάριο. Μπορείτε να δείτε το κλιπ παρακάτω.


Tο «The Killing of a Sacred Deer» αφηγείται την ιστορία ενός χειρουργού, ο οποίος προσπαθεί να προσθέσει ένα καινούργιο μέλος στην οικογένειά του, ένα έφηβο αγόρι. Μόνο που η συμπεριφορά του αγοριού θα αποδειχθεί προβληματική και θα θέσει σε κίνδυνο την οικογενειακή γαλήνη του με την σύζυγό του, γκρεμίζοντας την ιδανική τους ζωή. Σύμφωνα με τις φειδωλές πληροφορίες από την παραγωγή, η ταινία είναι εμπνευσμένη από τον Ευρυπίδη με αναφορές στις αρχαίες ελληνικές τραγωδίες.

To 70ό Φεστιβάλ Καννών διεξάγεται φέτος από τις 17 μέχρι και τις 28 Μαΐου. Τo Flix θα βρίσκεται εκεί για ενημέρωση κάθε λεπτό για όσα θα συμβούν εντός και εκτός των σκοτεινών αιθουσών. Διαβάστε περισσότερα στο ειδικό του τμήμα, αφιερωμένο στο Φεστιβάλ Καννών, που ανανεώνεται συνεχώς.

Περισσότερος Γιώργος Λάνθιμος

Killing of a sacred deer poster 607