Buzz

Η Ανα Λίλι Αμιρπούρ και η Κάρεν Ο γυρίζουν μία μικρού μήκους για την Kenzo

στα 10

Δείτε το «Yo! My Saint», τη μικρού μήκους ταινία (αντί διαφημιστικού) που υπογράφει η σκηνοθέτης του «Ενα Κορίτσι Γυρίζει Σπίτι Μόνο του τη Νύχτα».

Η Ανα Λίλι Αμιρπούρ και η Κάρεν Ο γυρίζουν μία μικρού μήκους για την Kenzo

Η Κenzo φαίνεται πώς έχει αποφασίσει ότι το πλασάρισμά της θα γίνεται μέσω δημιουργών, ενώνοντας τους κόσμους του σινεμά, της μουσικής και της μόδας σε avant-garde, υπέροχα πρότζεκτς. Μετά τον Σπάιλ Τζόνζι λοιπόν και το «My Mutant Brain» (που ήθελε την Μάργκαρετ Κουάλεϊ σε έναν ξέφρενo, βίαιο χορό), η οσκαρική (ποιος ξεχνά το «Μοοn Song» που είχε γράψει για το «Her») Κάρεν Ο των Yeah Yeah Yeahs συνθέτει και η Ανα Λίλι Αμιρπούρ (h Ιρανή σκηνοθέτης-αποκάλυψη με το «Ενα Κορίτσι Γυρίζει Σπίτι Μόνο του τη Νύχτα») σκηνοθετεί το «Yo! My Saint».

Θυμηθείτε κι αυτό: «My Mutant Brain»: Δείτε το ντελιριακό μικρού μήκους του Σπάικ Τζόουνς για την Kenzo

Yo! My Saint 607

«Για εμάς είναι το πρότζεκτ που προέκυψε ενώνοντας τους δημιουργικούς κόσμους δύο γυναικών καλλιτεχνών και για αυτό είμαστε ενθουσιασμένοι» δήλωσε η Κάρολ Λιμ, η καλλιτεχνική διευθύντρια της Kenzo. Μία γυναίκα σκηνοθέτης και μία γυναίκα μουσικός δημιούργησαν το νέα μας σύμπαν. Δε θα μπορούσαμε να είμαστε πιο χαρούμενοι με το αποτέλεσμα...»

Στο 9λεπτο φιλμάκι στο οποίο πρωταγωνιστούν ο Καναδός μουσικός Αλεξ Ζανγκ Χανγκτάι («Dirty Beaches»), η Κίκο Μιζουχάρα («Norwegian Wood») και η Τζέσικα Χένγουικ («Game of Thrones»).

H Kenzo θα κυκλοφορήσει το βινύλιο του τραγουδιού της Κάρεν Ο.

Δείτε το βίντεο και μάθετε περισσότερες πληροφορίες για το «Yo! My Saint» εδώ.


Δείτε και διαβάστε περισσότερα:

Yo! My Saint 607 1