Buzz

Χαρούμενα Heavy Metal Χριστούγεννα με τον Κρίστοφερ Λι

στα 10

Δεν είναι η πρώτη φορά που τραγουδά. Δεν είναι μυστικό ότι του αρέσει το heavy metal. Προφανώς του αρέσουν και τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Συνδυάστε τα όλα μαζί και ακούστε το αποτέλεσμα...

Χαρούμενα  Heavy Metal Χριστούγεννα με τον Κρίστοφερ Λι

Μπορεί να τον ξέρετε περισσότερο σαν ηθοποιό σε ταινίες τρόμου, ή ως Σάρουμαν στην τριλογία του «Αρχοντα των Δαχτυλιδιών» και τώρα στο «Hobbit», αλλά ο Κρίστοφερ Λι έχει και μια ενδιαφέρουσα μουσική καριέρα.

Τραγούδια του ακούγονται σε ταινίες (όπως το «The Wicker Man»), έχει τραγουδήσει σε δίσκους άλλους καλλιτεχνών (ακόμη και σε ένα italo disco), έχει συνεργαστεί εκτεταμένα με το heavy metal συγκρότημα Rhapsody of Fire, ενώ έχει κυκλοφορήσει έναν προσωπικό heavy metal δίσκο to 2010 κι έχει έναν ακόμη στα σκαριά.

Με αφορμή τις μέρες των Χριστουγέννων όμως, ο Λι αποφάσισε να κάνει ένα χαριτωμένο δώρο στους θαυμαστές του και όλους εκείνους που πιστεύουν ότι τα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια είναι υπερβολικά mellow και άνευρα.

Ετσι κυκλοφόρησε δυο heavy metal διασκευές του Little Drummer Boy και του Silent Night θέλοντας να ροκάρει τα Χριστουγεννά σας.

Δεν είμαστε σίγουροι ότι είναι αυτό ακριβώς που θέλετε να ακούτε κόβοντας την γαλοπούλα, αλλά ως curiosity είναι αναμφίβολα διασκεδαστικό.

Ακούστε πιο κάτω το Little Drummer Boy κι αν σας αρέσει, αγοράστε και τα δύο τραγούδια από το itunes.

Περισσότερα Χριστούγεννα: