Buzz

«Χαραυγή: Μέρος 2»: οι συντελεστές μιλούν για το επικό φινάλε!

στα 10

Σε λιγότερο από ένα μήνα, το τέταρτο και τελευταίο μέρος (ή, αν θέλετε, το 2ο μισό του 3ου!), του «Twilight Saga» θα προβάλλεται στις αίθουσες όλου του κόσμου. Πώς αποχαιρετούν οι συντελεστές την κινηματογραφική σειρά που τους έκανε διάσημους;

«Χαραυγή: Μέρος 2»: οι συντελεστές μιλούν για το επικό φινάλε!

Τι θ’ απογίνει το τρίγωνο Μπέλα, Εντουαρντ και Τζέικομπ; Πώς θ’ αλλάξει τις ισορροπίες το μικρό νεογέννητο υβρίδιο; Ποια είναι η επική μάχη που θα λάβει χώρα απειλώντας να αφανίσει ολόκληρα είδη; Απαντήσεις σε αυτά και άλλα καυτά ερωτήματα στις 14 Νοεμβρίου, όταν το «Χαραυγή: Μέρος 2» βγει και στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες.

Προς το παρόν, δείτε νέες σκηνές από την ταινία στο featurette (στο παρακάτω βίντεο) που κοιτά από μέσα, όχι μόνο τη δημιουργία του φινάλε, αλλά και το πώς αισθάνονται οι συντελεστές για την ολοκλήρωση ενός μεγάλου κύκλου που πήρε τέσσερα χρόνια για να ολοκληρωθεί.

Στο βίντεο μιλούν όλοι οι ηθοποιοί – ναι, και ο Ρόμπερτ Πάτινσον και η Κρίστεν Στιούαρτ – ακόμα και η Μακένζι Φόι που υποδύεται τη μικρή Ρενέσμε, το ανθρωποβαμπίρ κοριτσάκι με το κόμοδο όνομα. Μαζί και ο Μπιλ Κόντον, ο σκηνοθέτης των δύο τελευταίων επεισοδίων του «Twilight».

Περισσότερη «Χαραυγή: Μέρος 2»: