Buzz

Νέο τρέιλερ για το «Χαραυγή: Μέρος 2». Η Μπέλα πιάνει... λύκους στον αέρα!

στα 10

Οι πρωταγωνιστές του «Χαραυγή: Μέρος 2» ανέβηκαν υπό τον ήχο ζητωκραυγών στη σκηνή των MTV Music Video Awards χθες βράδυ για να παρουσιάσουν το νέο τρέιλερ για το φινάλε του «Twilight Saga». Ολοι; Οχι…

Νέο τρέιλερ για το «Χαραυγή: Μέρος 2». Η Μπέλα πιάνει... λύκους στον αέρα!

Η Μπέλα Σουαν – Κρίστεν Στιούαρτ, μετά τον πολύβουο χωρισμό της από τον Ρόμπερτ Πάτινσον, έκανε την πρώτη της επίσημη εμφάνιση… χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά, στο Φεστιβάλ του Τορόντο, στην εκεί προβολή του «On the Road» του Βάλτερ Σάλες (δείτε την στο gallery, μάλλον ξεπέρασε τη θλίψη…)

Ο παρουσιαστής των MTV Music Video Awards, Κέβιν Χαρτ, αφότου αναφέρθηκε στην ηθοποιό (και την απουσία της) ως… «ο ελέφαντας στο δωμάτιο!», κάλεσε στη σκηνή τ’ αγόρια, τον Ρόμπερτ Πάτινσον, τον Τέιλορ Λότνερ και τον Πίτερ Φατσινέλι για να παρουσιάσουν το ολοκαίνουριο (ναι, έχει και νέο υλικό!) τρέιλερ της ταινίας που θα ολοκληρώσει το «Twilight Saga».

Το οποίο ξεκινά με τον Ρόμπερτ Πάτινσον να λέει στην Κρίστεν Στιούαρτ, «έχω το κακό συνήθειο να υποτιμώ τις ικανότητές σου». Καλά, μη φωνάζετε, γραμμένη στο βιβλίο της Στέφανι Μέγιερ ήταν η ατάκα! Και συνεχίζει με την Μπέλα να πιάνει… λύκους στον αέρα!

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ από τα MTV VMAs και διαβάστε τα πάντα για τη «Χαραυγή: Μέρος 2», που βγαίνει στις ελληνικές αίθουσες στις 14 Νοεμβρίου.