Buzz

Τι μάθαμε από το νέο teaser για το δεύτερο μέρος της «Χαραυγής»!

στα 10

Οδεύοντας προς το οριστικό του τέλος, το «Τwilight» μοιάζει πλέον να γίνεται η ταινία που όλοι περίμεναν, αλλά κανείς δεν είδε μέχρι σήμερα. Βλέποντας το ολοκαίνουριο teaser που μόλις κυκλοφόρησε παρακάτω μάθαμε τα εξής:

Τι μάθαμε από το νέο teaser για το δεύτερο μέρος της «Χαραυγής»!
  • Η Μπέλα γεννήθηκε για να γίνει βαμπίρ. Το ότι ήταν ένας βαρετός άνθρωπος για 18 χρόνια ήταν κάτι που το έφερε πολύ βαρέως.

  • Η ατάκα «Είμαστε στην ίδια θερμοκρασία τώρα» είναι το νεό «είμαστε και οι δύο καυλωμένοι». Την απευθύνει ο Εντουαρντ στην Μπέλα η οποία πιάνει στον αέρα το υποννοούμενο!

  • Τα παιδιά των βαμπίρ μεγαλώνουν καθημερινά σχεδόν το διπλάσιο από τα κανονικά παιδιά. Εξ ου και Ρενεσμέ διανύει τη διαδρομή μωρό - ολόκληρη κοπέλα ακόμη και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα του teaser.

  • Οταν γίνεσαι βαμπίρ δεν ασπρίζεις απαραίτητα όπως ο Ρόμπερτ Πάτινσον. Γι' αυτό και η Μπέλα αφήνει έκπληκτο τον Τέιλορ Λότνερ όταν τη βλέπει για πρώτη φορά μετά τη μεταμόρφωση της.

  • H τελική μάχη των βαμπίρ με τους λυκάνθρωπους θα είναι επική. Ετσι τουλάχιστον την περιγράφει το teaser και επίσης δεν έχουμε κανέναν ιδιαίτερο λόγο να μην το πιστέψουμε.

Μάθετε περισσότερα για το δεύτερο μέρος της «Χαραυγής» που θα βγει στις αίθουσες το Νοέμβριο του 2012