Buzz

Ολοι οι ήρωες του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στις αφίσες του «Ενας Αλλος Κόσμος»

στα 10

Οδεύοντας προς την έξοδό της, η νέα ταινία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «Ενας Αλλος Κόσμος» παρουσιάζει τις αφίσες της με τα ζευγάρια των ηρώων των τριών ιστοριών από τις οποίες αποτελείται.

Flix Team
Ολοι οι ήρωες του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στις αφίσες του «Ενας Αλλος Κόσμος»

Οταν ερωτεύονται πιστεύουν πως έχουν τη δύναμη να αλλάξουν τον κόσμο. Γι αυτούς ο Έρωτας είναι «Ένας Άλλος Κόσμος»… Τρεις ιστορίες αγάπης ανάμεσα σε Ελληνες και ξένους υπηκόους με φόντο μια Ελλάδα που αλλάζει ραγδαία… Κάθε ιστορία και μια γενιά. Οικονομική κρίση, εργασιακό, απολύσεις, μεταναστευτικό, φασισμός, είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία με τα οποία οι ήρωες θα παλέψουν, προκειμένου να υπερασπιστούν το απόλυτο συναίσθημα του Ερωτα. Τρεις συναντήσεις ανάμεσα σε ζευγάρια που φαινομενικά δεν έχουν τίποτα κοινό…Ομως η ζωή τους θα αποκτήσει πάλι νόημα. Θα δουν τον κόσμο διαφορετικά, θα αναθεωρήσουν, θα πιστέψουν, θα μάθουν, θα ξαναζήσουν. Ο πόλεμος με την σκληρή πραγματικότητα αρχίζει. Κάποιοι θα κερδίσουν, κάποιοι θα χάσουν. Ερως ανίκατε μάχαν

Η επίσημη σύνοψη του «Ενας Αλλος Κόσμος», της δέυτερης μεγάλου μήκους ταινίας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη μετά το, εξηγεί μόνο το πλαίσιο μέσα στο οποίο έξι διαφορετικοί κεντρικοί ήρωες θα προσπαθήσουν να γεφυρώσουν τις διαφορές που τους χωρίζουν και να μείνουν μαζί στην ταινία που αναμένεται να επαναλάβει και να ξεπεράσει το θρίαμβο του «Αν...».

Διαβάστε και δείτε ακόμη:

Ενας Αλλος Κόσμος 607

Ενας Αλλος Κόσμος 607

Μέχρι τις 17 Δεκεμβρίου όπου είναι προγραμματισμένη η έξοδος της ταινίας στους κινηματογράφους, δείτε παρακάτω τις αφίσες που μόλις κυκλοφόρησαν και περιηγηθείτε στο επίσημο site που μόλις βγήκε στον αέρα και όπου μπορείτε να βρείτε κυριολεκτικά τα πάντα για τα γυρίσματα, τους ηθοποιούς και τους συντελεστές της ταινίας.

Ενας Αλλος Κόσμος Αφίσες 607

Ενας Αλλος Κόσμος Αφίσες 607

Ενας Αλλος Κόσμος Αφίσες 607

Ενας Αλλος Κόσμος Αφίσες 607

Ενας Αλλος Κόσμος Αφίσες 607

Στην ταινία που είναι μια παραγωγή της Plus Productions S.A., σε συμπαραγωγή Alpha, Aegean Airlines και ΟΤΕ TV και παραγωγούς τους Κώστα Σούσουλα, Χριστόφορο Παπακαλιάτη, Κρις Παπαβασιλείου και Δωροθέα Πασχαλίδου, πρωταγωνιστούν οι Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Τζέι Κέι Σίμονς (άρτι αφιχθείς με το Οσκαρ Β' Ανδρικού Ρόλου για το «Whiplash»), Αντρεα Οσβαρτ, Μαρία Καβογιάννη, Μηνάς Χατζησάββας, Τοφίκ Μπαρχόμ και Νίκη Βακάλη.

Περισσότερα για το «Ενας Αλλος Κόσμος» και στην επίσημη σελίδα του στο Facebook.

ενας άλλος κόσμος αφίσα 607