Buzz

Χριστόφορος Παπακαλιάτης, behind the scenes

στα 10

Συνεχίζοντας τα γυρίσματα της δεύτερης μεγάλου μήκους κινηματογραφικής ταινίας του, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μοιράζεται πλάνα παρασκηνίων.

Χριστόφορος Παπακαλιάτης, behind the scenes

Με προσωρινό τίτλο «Γλυκύ μου Εαρ», ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ετοιμάζεται να δώσει συνέχεια στον εισπρακτικό θρίαμβο του «Αν…» με μια νέα ταινία, αποτελούμενη από τρεις αφηγήσεις, τρία κεφάλαια, τρεις ξεχωριστές ερωτικές ιστορίες με κοινό φινάλε που εκτυλίσσονται με φόντο τη σημερινή Ελλάδα της κρίσης. Η κάθε ιστορία φέρνει κοντά Ελληνες και ξένους πολίτες, σε μια ταινία δίγλωσση, στα ελληνικά και τα αγγλικά, με στόχο να προσεγγίσει όχι μόνο το εγχώριο, αλλά και το διεθνές κοινό. Στην ίδια λογική και το καστ συνδέει ηθοποιούς διαφορετικών εθνικοτήτων, με πρωταγωνιστές τους Τζέι Κέι Σίμονς, Αντρεα Οσβαρτ, Μαρία Καβογιάννη, Μηνά Χατζησάββα, Τοφίκ Μπαρχόμ και Νίκη Βακάλη. Η κάθε ιστορία θα έχει διαφορετικό τίτλο, η πρώτη, ήδη ολοκληρωμένη, ονομάζεται «Boomerang» και ο Παπακαλιάτης με την ομάδα του βρίσκονται, τώρα, στα γυρίσματα των επόμενων δύο.

Δίνοντας πάντα σημασία στο κοινό, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης εγκαινιάζει το κανάλι της ταινίας στο YouTube, μ’ ένα 5λεπτο βίντεο με σκηνές από τα γυρίσματα και μια συνέντευξη του ίδιου όπου, με μουσική υπόκρουση από Smiths μέχρι Ιγκι Ποπ, εξηγεί τις προθέσεις και τις επιθυμίες του για τη νέα του δουλειά: «Οχι, όχι, δεν είναι καθόλου μια πολιτική ταινία, είναι μια καθαρά ερωτική ταινία, που όμως το φόντο στο οποίο εξελίσσεται η συγκεκριμένη ιστορία είναι κοινωνικό, άρα και πολιτικό». Δείτε παρακάτω το βίντεο από τα γυρίσματα του νέου φιλμ του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και συνεχίσετε να επισκέπτεστε το κανάλι για περισσότερα βίντεο και τρέιλερ.

Διαβάστε ακόμη:

info

  • Παραγωγή: Plus Productions S.A.
  • Συμπαραγωγή: Alpha, ΟΤΕ TV και Aegean Airlines
  • Παραγωγός: Κώστας Σούσουλας, Χριστόφορος Παπακαλιάτης
  • Διανομή: Village