Buzz

Εν όψει της Μεγάλης Εβδομάδας: Τρέιλερ για το σπονδυλωτό φιλμ «Words with Gods»

στα 10

Βασισμένο σε μια ιδέα του Γκιγιέρμο Αριάγα και με σκηνοθέτες όπως ο Εμιρ Κουστουρίτσα και η Μίρα Ναίρ, το σπονδυλωτό φιλμ για την πίστη, ετοιμάζεται για την πρεμιέρα του. Πιθανότατα στις Κάννες.

Εν όψει της Μεγάλης Εβδομάδας: Τρέιλερ για το σπονδυλωτό φιλμ «Words with Gods»

Είχαμε γράψει ξανά για το «Words with Gods», την πρώτη από τις τέσσερις σπονδυλωτές ταινίες, με τον γενικό τίτλο «Heartbeat of the World», η κάθε μια από τις οποίες θα έχει μια συγκεκριμένη θεματική και θα δοκιμάζει να κοιτάξει την κατάσταση της ανθρωπότητας εδώ και τώρα.

Ο Εμίρ Κουστουρίτσα, ο Μπαχμάν Γκομπαντί, η Μίρα Ναίρ, ο Εκτορ Μπαμπένκο, ο Γουόργουικ Θόρντον, ο Αμος Γκιτάι, ο Αλεξ ντε Λα Ιγκλέσια και ο ίδιος ο Γκιγιέρμο Αριάγα είναι οι σκηνοθέτες αυτής της πρώτης ταινίας, η οποία έχει όπως μπορείτε να αντιληφθείτε και μόνο από τον τίτλο της ως θέμα την πίστη.

Από τον χριστιανισμό ως τον βουδισμό κι από την πνευματικότητα των αμπορίτζιναλς της Αυστραλίας μέχρι την αθεΐα, το φιλμ του Αριάγα αποτελείται από ενικά διαφορετικές ιστορίες που ενώνονται με σεκάνς κινουμένων σχεδίων της Μαριμπέλ Μαρτίνεζ.

Το πρώτο τρέιλερ (συνοδευόμενο από ένα τραγούδι του Πίτερ Γκάμπριελ) είναι ήδη εδώ, κάτι που μας κάνει να πιστεύουμε βάσιμα ότι η ταινία θα είναι μια από αυτές που θα δούμε στις Κάννες τον ερχόμενο Μάιο.

Διαβάστε ακόμη: