Buzz

Και η Πάρκερ Πόζι στην νέα ταινία του Γούντι Αλεν

στα 10

Εμείς μπορεί να ανυπομονούμε για την πρεμιέρα του «Magic in the Mooonlight» στα τέλη Αυγούστου, ο πολυπράγμων Γούντι όμως μαζεύει πυρετωδώς το καστ του για την επόμενη ταινία του.

Και η Πάρκερ Πόζι στην νέα ταινία του Γούντι Αλεν

Αυτές τις μέρες τον χαιρόμαστε ως πρωταγωνιστή, καθώς παίζεται και στις ελληνικές αίθουσες πλέον το «Ερασιτέχνης Ζιγκολό». Ταυτόχρονα ανυπομονούμε για το «Magic in the Mooonlight», την νέα του σκηνοθετική δουλειά. Τον Γούντι Αλεν τον ξέρουμε όμως: δεν προλαβαίνει να τελειώσει μία ταινία και ξεκινάει την επόμενη. Οπως άλλωστε έχει δηλώσει κι ο ίδιος «στα γυρίσματα μίας ταινίας του, δουλεύει το σενάριο της επόμενης».

Ετσι και τώρα λοιπόν: δεν πρόλαβαν καλά καλά να κυκλοφορήσουν οι κριτικές για το «Magic in the Mooonlight» και η πραγματική ειδησιογραφία που αφορά τον Αλεν είναι το επόμενο, χωρίς ακόμα τίτλο πρότζεκτ του.

Σήμερα λοιπόν διαβάζουμε ότι στο πρωταγωνιστικό καστ, δίπλα στον πρωταγωνιστή Χοακίν Φοίνιξ και την για δεύτερη φορά μούσα του Εμα Στόουν, ο Γούντι προθέτει τα ονόματα της Πάρκερ Πόζι (τελευταία φορά την είδαμε στo «Grace of Monaco», αλλά και στους τηλεοπτικούς της ρόλους στα «Louie» και «The Good Wife») και του πιτσιρικά Τζέιμι Μλακλεϊ («Η Χιονάτη κι ο Κυνηγός», «The Fifth Estate»).

Ο Αλεν δεν έχει δώσει στον διεθνή Τύπο σημαντικές πληροφορίες για την νέα αυτή ταινία. Πριν από έναν μήνα, δημοσίευμα της Boston Globe έριχνε λίγο ελάχιστο φως. Σύμφωνα με την Boston Globe λοιπόν, αυτή τη στιγμή πραγματοποιείται κάστνγκ, όχι στην Νέα Υόρκη, αλλά στη Βοστώνη. Τα γυρίσματα όμως, τα οποία θα ξεκινήσουν αρχές Ιουλίου, δε θα γίνουν εκεί. Οχι μην πάει το μυαλό σας σε καμία εξωτική ευρωπαϊκή τοποθεσία. Ο Αλεν επέλεξε να γυρίσει την ταινία στο Rhode Island (την μικρή πολιτεία ανάμεσα στο Κονέκτικατ και το Νιου Τζέρσεϊ - όχι δυστυχώς, το νησί της Ρόδου).

Κι όσο για την πλοκή, η Globe αναφέρει: «θα είναι μία σύγχρονη ιστορία ενός φόνου σε πανεπιστήμιο» με κεντρικούς ήρωες που «κάποιοι θα είναι ακαδημαϊκοί, κάποιοι φοιτητές μεταπτυχιακού και κάποιοι άλλοι από την μεσαία και την εργατική τάξη».

Για όλα τα υπόλοιπα πρέπει να κάνουμε υπομονή...

Διαβάστε ακόμη: