Buzz

Γουίλ Φέρελ: ο πιο σκληρά εργαζόμενος κωμικός!

στα 10

Toυ βγάζουμε το καπέλο: και τι δεν έχει κάνει τον τελευταίο μήνα ο Γουίλ Φέρελ για το promotion της νέας κωμωδίας του «Get Hard». Δείτε συγκεντρωμένες όλες τις ξεκαρδιστικές του εμφανίσεις στη late night television.

Γουίλ Φέρελ: ο πιο σκληρά εργαζόμενος κωμικός!

Ο Γουίλ Φέρελ δεν είναι μόνο ένας από τους πιο έξυπνους, τολμηρούς κι αστείρευτης έμπνευσης κωμικούς της γενιάς μας. Πρέπει να είναι κι ένας από τους πιο cool ανθρώπους της showbiz - ο ορισμός του «easy going» σε συνδυασμό με τον «hard worker». Δεν εξηγείται αλλιώς: είναι πάντα πρόθυμος για την προώθηση των ταινιών του, αλλά οι εμφανίσεις και οι συνεντεύξεις του δεν έχουν τίποτα το τυπικό, το «υποχρεωτικό», το καθαρά επαγγελματικό. Δέχεται να πάει τα πράγματα ένα βήμα παραπέρα, κι αυτό τον κάνει τόσο αγαπητό στον κόσμο.

Για να διαφημίσει την νέα του κωμωδία «Get Hard», όπου συμπρωταγωνιστεί με τον Κέβιν Χαρτ και κάνει πρεμιέρα την επόμενη Παρασκευή στην Αμερική, ο Φέρελ εμφανίστηκε στους πάντες. Στους πάντες. Πρώτα από όλα τον είδαμε στον Τζίμι Φάλον σε lip synch battles (όπου έκανε την Boyonce με τρόπο που ούτε η ίδια η Beyonce δεν μπορεί να κάνει τον εαυτό της).

Θυμηθείτε το: Τίποτα πιο αστείο από τον Γουιλ Φέρελ και τον Τζίμι Φάλον σε lip-synch μονομαχίες!will ferrell beyonce 607

Ανήμερα της Saint Patrick's Day εμφανίστηκε στον Ντέιβιντ Λέτερμαν με φουλ Ιρλανδέζικη (leprechaun) περιβολή, μίλησε για το πόσο σημαντική είναι για αυτόν η μέρα του Αγίου Πατρικίου και αποκάλυψε ότι «βάζει τη στολή του και ενημερώνει τους κατοίκους της Νέας Υόρκης για...» (δείτε το, είναι κρίμα να αποκαλύψουμε τους αυτοσχεδιασμούς του). Πρώτα όμως τραγούδησε το παραδοσιακό «Danny Boy», όχι τόσο «παραδοσιακά»:

.

Στον Λέτερμαν όμως αποκάλυψε και κάτι άλλο, το οποίο δεν ήταν ούτε αστείο, ούτε αυτοσχεδιασμός: πριν από 10 μέρες, ο Φέρελ (ο οποίος στο σχολείο ήταν πολύ καλός αθλητής) πήρε μέρος στα παιχνίδια μπέιζμπολ μίας ολόκληρης μέρας (παίζοντας από την μία ομάδα στην άλλη) ως μέρος ενός φιλανθρωπικού σκοπού που συγκεντρώνει χρήματα για την έρευνα κατά του καρκίνου. Δέκα παιχνίδια, 20 ομάδες, 9 διαφορετικές θέσεις, μέσα σε μία μέρα. Μπορούσε να κουνηθεί μετά;

.

Δυο μέρες πριν εμφανίστηκε και στον Τζον Στιούαρτ, φορώντας ένα T Shirt με εκατοντάδες στάμπες της φάτσας του Ζακ Γαλιφιανάκη (φίλου και συχνού συμπρωταγωνιστή του) όπου έδωσε συμβουλές καριέρας στον παρουσιαστή, τώρα που ανακοίνωσε την παραίτησή του από το Daily Show.

.

Μαζί με τον Κέβιν Χαρτ πετάχτηκαν στο Οστιν, Τέξας, βγήκαν με μια κάμερα στο δρόμο και... μίλησαν με τον κόσμο. Ο Φέρελ αυτοσχεδίαζε, μάντευε τα ονόματά τους, τους έκανε καψόνια. «Εχετε έρθει εδώ για το κινηματογραφικό ή το μουσικό SXSW φεστιβάλ;» Ανάλογα με την απάντηση, ή τους έδινε mixed tapes «to fuck to» ή τους έκανε κινηματογραφικά κουιζ. Ο,τι να 'ναι. Ο ορισμός του ό,τι να 'ναι.

.

Mία απαραίτητη στάση φυσικά και στην ιστοσελίδα του «Funny or Die» (ο Φέρελ άλλωστε είναι ένας από τους ιδρυτές των Funnie or Die videos) όπου το κωμικό δίδυμο παρουσίασε παλιές τους (fake) auditions, όπου ο ένας κυνηγούσε το ρόλο του άλλου.

.

Tέλος, βγήκε ξανά στον Τζίμι Φάλον, ντυμένος ως «Little Debbie» το κοριτσάκι-μασκότ μίας σειράς από μπισκότα και κεκάκια της αμερικανικής παράδοσης. Δεν υπάρχει γιατί. Απλά πατήστε play:

.

Διαβάστε ακόμα: